Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovi koji ovde govore da turci ´´donesu kulturu´´ evo pozivam vas u njemacku pa da vidite kako su kulturni! 45% po zatvorima turci 75-90% po kockaoncima i bordelima turci hajmo na kulturu cobani balkanski ! ako su vam braca sto nebi koju kompoanjiu ko np renault ford mercedes fiat koje u turskoj preizvode doveli ovdje u BIH?oni nista drugo nece nego kojeg bosanca zayebati a koju bosanku yebati ! dopisuju se u internetu cak i sa maloljetnim nasim djevojkama! ne samo inat srbima i hrvatima !!
ahahahhahah nema vise jadnim turcima da kradu naftu
naj zalosnije od svega kad su bradonje klali civile u kobaniju 3 km od turske granice kurcom nisu mrdnuli sad fol spasavaju i pomazu kurdima u iraku hahaahh
Pa, hebem vam fameliju, Kliksići minijaturni...Koja bitanga i glavna mazga me banovala ? Koji ste vi džukci, teško je shvatljivo i razumljivo. Ukinuli mi nalog, a ništa nikome nisam uradio. Pa ništa je SIPA kad vam ja uletim, gmizavci.
Sada Me povuci,trupe iz Kuvajta
BALIJE NA APARATIMA!
Samo se medjusobno poubijajte molim vas pustite neduzan narod !!!!
Ovi Turci ispadose najveci jadnici, sto i jesu...
Klixe kad ćete objaviti članak u kojem se izvinjavate 11-orici uhapšenih Bošnjaka koje ste unaprijed etiketirali kao teroriste?
nisu to Bošnjaci,to su vehabije
A oni to nisu teroristi ... ! ! ! ? ? ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)