Zbog Assadovog prkosa ultimatumu
0
Arapska liga priprema paket sankcija za Siriju
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidljivo je da domace vehabijske placenike hvata uzasan strah i panika, jer su razotkriveni, a rezimi koji ih podupiru sve vise gube moc i zato je ocekivati svasta od strane te placenicke teroristicke sekte, pa cak i to da nam Mevlidi pocnu raznositi djecu u javnom prevozu, kao sto rade gdje god puste klicu.
Ovaj koji spominje polne organe i priziva homoseksualne aktove i sanja Shije, pravi je primjer ko su zapravo vehabije, iza cega se kriju i kakav je njihov Islam, ali vecini koja je prozrela tu americko-britansko-cionistucku podvalu to i nije nije iznenadjenje. Jasno je da su zahvaljujuci petrodolarima u tu sektu vrbovani uglavnom ljudi bez vjere, kriminalci, bivsi ovisnici, pljackasi banaka, silovatelji, drugi prestupnici, koji ce sutra uciniti sve sto im se naredi, pa i izvrsavati najgore i najkrvavije naloge svojih sefova iz Rijada, Washingotna, Londona i Tel Aviva.
Arapska liga je zahvaljujuci zemljama \"Zaljeva\" i njihovim proizraelskim i proamerickim rezimima, vec dugo marioneta u rukama SAD, Izraela i Velike Britanije.
Uvešće embargo na tespihe i serdžade
N A P U S I S E K A R I N E L E S I N A R U S I I T S K I .
Iza pokusaja unistenja, okupacije i pljacke jos jedne muslimanske zemlje stoje clanice NATO-a i brutalni vehabijski marionetski rezimi na celu sa monstruoznom saudijskom dinastijom koja je okosnica izraleske i americko-britanske moci na Bliskom Istoku.
što si mućko kolu auuuu pa brača da ih naguze