Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naslov nema veze sa sadržajem članka. ljudi uopće nisu ugroženi, mogu helikopterom po njih kad god hoće, radi se o tome da žele izvući i brod na otvoreno more pa čekaju jačeg ledolomca da probiju led.
Da. Rusi ih mogu evakuirati u pola sata sve, a na brodu ostaviti posadu, dok ga jači ledolomci ne izvuku. Eventualno, opskrbiti brod dodatnom hranom, posadu mijenjati i eto rješenja. Kukaju već danima novinari bez mozga, a sve novinske agencije to prenose kao udarnu vijest. Oni ljude smatraju retardi ranima.
Koji su qurac i isli :)
Koji *** idu tamo u vukojebinu
Zovite NATO komandose ,posle izvsene akcije spasavanja racun ce vam biti ispostavljen ....!
hocete vi u zijan... e neka
ima jos do proljeca ihiiiii :)
joj žao mi engleza, duša me boli.
neka spuste pomoćni čamac :D :D :D Crni humor :D
Nece njima naumpasti da se ponovo upuste u ovakvu avanturu. Nadam se da ce ih ubrzo spasiti.
bacite nekoliko šibica u led da se spasite