Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 sata poslije napada Anonymusa turski hakeri Turkguvenligi su provalili njihovu stranicu.. Anonymusi napadaju d-dos napad koji ne provaljuje stranicu nego samo usporava server.. http://zone-h.org/mirror/id/19927485
joj ovog anonimusa, čuj fino protestovali.. Ha Ha :D
Prosle godine su Turci imali ekonomski porast od skoro 11 %. Ja iskreno mislim da to Izraelu negodi da Turci budu velesila u toj regiji ... ovo malo mosadovci pokazuju sta znaju.....bilo bi zalosno da se desi Tursko proljece!!!
I oni žele javašluk, nerad i da im strane sile kroje sudbinu.
izgleda da ce velesile zakuhati i u turskoj