Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
01.06.2010 poslije ikindije namaza pred Begovom džamijom mirno okupljanje
neka ovo svima nama bude pouka pa da ne spanemo na to da nas ponizavaju iscrpljuju palestinski narod na sve nacine
GDJE JE ISLAMSKI SVIJET??????????????? SRAMOTA...
ekskluzivno, snimka napada http://sabah.com.tr/multimedya/video/videoizle/c51410dc-a0d2-4e8f-90a0-5992ee25b758
Do kada ce se tolerisati Izrael ! Prokleta medjunarodna zajednica, neka promjeni ime u lobisticka organizacija svojih sticenika!
Hocemo oruzje
DA NE BIH OD TEBE MOZDA SAVJETE TRAZIO DA M TI POUCIS, NEMAM JA STA OD TEBE LIJEPO DA NAUCIM, NI OD TAKVIH KAO STO SI TI, NITI BILO STA DA PRIHVATIM.
Nemaš ti pojma o životu.
ti PODRZAVAS NEVINA UBISTVA I TO VEC ZADNJIH 40 GODINA, PA STO NEDIGNES GLAS PROTIV TOGA , NORMALNO DA VAS SVE OSUDUJEM I DA STE SVI ISTI U 5 DEKA. TAKO I SRBI ISTO GOVORE MI NISMO SVI ISTI A SVI SU ZNALI STA JE SE DESAVALO U BOSNI. BILI SU PASSIVNI, A STA JE PASSIVNOST, TO JEST PODRZAVANJE,
Hitler je meni bio Tito...
@hare, da li ti tako tvoja religija nalaže? Da osuđuješ čitav (jevrejski) narod na osnovu onoga što radi politika Izraela? Da opravdavaš čitav holokaust zbog ubilačkih činova izraelske vojske? Da masovnog ubicu (Hitlera) smatraš spasiteljem? Vjerovatno sa Fatmirom Alispahićem ideš na džumu i smatraš da će Sudnji dan biti neki novi holokaust koji će pobiti sve jevrejsko ili u najboljem slučaju poslati ih sve u Džehennem.
vi uzivate u ubistvima i mecenjima jeli, u to vjerujete, daleko ste vi zalutali od istine od prave istine, kod vas je samo crno bjeli svjet, kaze osudujete ubistvo sa mrznjor, sta treba da se divimo tome kao sto vi cinite ili ???
Rale Rep.Srp... 31.05.2010. u 15:11 SVINJO TROPRSTA DALI TE JE KO SLUCAJNO PITAO ZA TVOJE USRANO MISLJENJE ? ?
Samo da saopstim da je ovo fasisticki akt koji treba strogo kazniti, napali su humanitarne brodove u medzunarodnim vodama, dakle ne na svojoj teritoriji, pod 2, brodovi su se trebali ukrcati na Palestinsku teritoriju, uopste nije bilo rijeci da ce se humanitarne svrhe iztovariti na izraelskoj zemlji ! Mislim da su ovo 2 stava koji se nemogu dovesti pos pitanje !
ubistvo za ubistvo, da nemi mozda prihvatao nevina ubistva sa ljubavlju kao sto ti razmisljas i podrzavao nevino ubistvo, ubistvo za ubistvo, oko za oko zub za zub