Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..... pa sto nedadnes 50 KM, mozda budu i o tebi pisali......
jeste li stoko dali tih 5 KM zena ne staje sa svojim humanitarnim akcijama a vi stoko?????
gdje je bila jedna ovakva za svu sarajevsku djecu..ali svaka cast angie!!
na kraju krajeva kredibi litet ove ekipe puppeta aktivistickih oprah clooney andja i ostala ekipa deb ilc ica je pao u vodu sa kone brukom svi vrlo dobro znate za kone halabuku kao biva neki diktator lik a likovi koji su pravili doku menta rac o koneu i fondacija koja je pravila dokumentar ac samo paravan za nwo agendu eksploatisanja rudnih bogatstava kojima je na putu stajao kone pogledajte malo bolje kone exposed dokazi jasno postoje to se ne moze lazirat prema tome zivi bili manite mi andjinog humanitarizma zakukuljenog nwo vampirizma iza tog osmjeha i kvazihumanitarizma koji kao slucajno bas navodi vodu na mlin nwo agendi ;)
e moje ovchice da se malo bolje zadubite u tematiku skontali bi da su te kvazihumaniste i humanitarci najvechi hushkaci i predvodnica nvo agendasha sva ta imena andja clooney i ta izvikana glumachka elita su kao neka vrsta modernih spijuna jbte i kuhatora svi znamo da vecinu ovih sistema koje sad obaraju zamjenjuju vechim i ekstremnijim fundamentalnim i zatucanijim rezimima pa lakse kontrolisat needukovanu stoku zatucanu i zaludjenu religijom nego edukovan narod i dobro neko reche prije toj maloj sta se desilo je direktan ucinak ovih kvazihumanista sa zapada oprah andja i te glupace koje iz sigurnosti svojih raskosnih domova hushkaju djecu maltene da stavljaju glave u torbe u tim beljulji sistemima i sad ja kao treba da pohvalim nju sto je dala nekoj fondaciji koja usput receno sluzi za pranje novca kao dala 50000 pa bolan vishe potrosi sto ode u shoping sa djecom i to kao sad nesta ucinila da nije ovakvih oruzja za ispiranje mozgica maloumnih poput nje mala malale se ne bi desila ;)
Anđelina je uvijek tamo gdje treba salomiti kičmu islamofašistima. Svi znaju za njenu pomoć Siriji kao i afganistanskom i pakistanskom narodu kojeg maltretiraju i ubljaju islamisti. Nestaće islamofašista od Maoče i Bugojna pa sve do Kabula i Nigerije. Pobijediće europske civilizacijske vrijednosti i demokracija.
E to je naša Anđa, živjela nam 100 godina:)
A jel ona ravaku Sanela ista dala? Ona obocno daje kada su muslimanska djeca u pitanju.
tisiikriva Kako možete tako govoriti, ima svako pravo na obrazovanje naročito upravo ovakve djevojčice koje odvajaju od kuće od njihove 7.,8. godine i daju ih u ruke dedicama koji manipulisu njima. Ova žena zaslužuje svaku pohvalu zbog silnih donacija. Dok ona donira, Madona izvodi striptize kao znak podrške, je li to ok??
... ma kad je gleda, u onim ranijim filmovima, sav se rastopim :) On je meni ZMAJ!
Inace, ova Andjina slika kako izranja iz vode, bas ide uz temu clanka o fondaciji za ugrozena podrucja.
ti si i kriva, sto je jadno dijete stradalo... vi date pare i pocnete huskat, te demokratija, te ljudska prava, te gej prajd, te ovo te ono.. malali zelim brz i uspjesan oporavak, i zelim joj da se mani corava posla... to jeste da je ovakvi popuste,i prestanu djecu gurat u vatru i punit im glavu... cim se sve sluze sramota
Kad govorite o njoj govorite najljepše. Birajte riječi. Ova žena se trebala zvati Anđeo.
Hypocrisy And The Shooting of Malala Yousafzai http://www.informationclearinghouse.info/article32756.htm#.UH5W44TbcWo.facebook
To vam je isto da sad ja dam 50 KM i da vi to objavite. Jeste li normalni.