Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada počne skidanje vladajuće oligarhije u EU, doći će do mira u Ukrajini, Balkanu, Iraku, Libiji i drugim državama.
nisu ONI za mir i stabilnost,zna se o kome se radi kad se kaze oni..Valjda ce ljudi progledati i shvatiti,od 9/11 pa do sve do danas,ko,zasto, i zbog cega..
Brat na brata puca : ), kako se historija ponavlja to je nevjerovatno.
...saće to kličko sa 2-3 mitinga riješit...
Vi ih uvukli u rat,dali im pocetna krila,,nahuskali ih,i sad ste ih ostavili na cjedilu.Sta radi Evropska Desnica,Hitlerovim stazama revolucije idu,a vidimo da i u Bih,imaju lijepu podrsku,u liku HDZa,SDa i ostalih nacional desnicasrko kriminalnih stranaka.
MA SVI STE VI GOVNA! VI TO MOZETE RJESITI ZA 1 DAN, AL STO BI RJESAVALI KAD STE VI ZAKUHALI I KAD OD TOG SVEGA IMATE KORISTI KAO STO STE URADILI I SA IRAKOM, AFGANISTANOM, PAKISTANOM ITD.