Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
socijaldemokrati su izgubili, ali je Linke (komunisti) dobila, uzeli su duplo vise glasova
ma jok, samo u bih socijaldemokrati gubi, hahahahahhaahahah
Napredovati ce Njemacka ko DDR dok je nje, jos ce onaj topdzija pardon nisandzija postat vanjski ministar, sjajna buducnost bas. A sve ovo jer je onaj debeli kupio istocnu njemacku. (Pametan ne bi ni dzaba uzeo).
Kao sto se i ocekivalo Andjeli je produzen mandat na \"demokrtakim\" izborima u Njemackoj kao kandidatu ispred \"demokratskog\" Bloka Hriscanske unije od strane njemakih bogatasa. Naravno namjestanja izbora nije bilo jer izbori se mogu namjestati samo u \"nedemokrtskim zemljama\" poput Irana, Iraka, Avganistana, Pakistana... U Njemackoj su glasali radnici koji svakodnevno ostaju bez posla za PROUZENJE MANDATA ovoj Berluskonijevoj \"miljenici\".. Moja pra baba bi rekla: \"Ma hajte molim vas.... Kadija te tuzi-kadija ti sudi...