Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da će bit na strani Izraela, zucnut ne smiju protiv tog fašističkog režima. Zbog Holokausta ih drže u šaci.
Sreca pa 85% Germana NE stoji iza TVOJE odluke, debela dro.ljo koja se znojila u sauni dok je padao berlinski zid
je.bo.li te židov u p.a.k.a.š droljo jedna žuta
da je Hico ziv sad bi je javno lincovao
Isto onoliko koliko je i gospodin Hitler bio. Samo ona ne smije da kaže.
Zna se da su cionisti vladari svijeta, sad za sad! Za koju deceniju ce sa Vatikana uciti ezan, kao sto je bilo u Konstantinopolju prije 600 godina!!! Palestino, BiH je uz tebe i svi Bosnjaci i Bosnaci!
koju k.u.c.k.a nmg da vjerujem kako je nije stid,na strani je izraela jer se boji suprostaviti izrelskoj vladi da ne bi i njemacka nastradala,.ma hitler je bio upravu za zidove,,samo nam zlo donose treba ih istrijebiti!sta uradise samo palestini boze sacuvaj...e hitlere da si ziv bolje bi bilo
Došlo je vrijeme kada se neprijatelj pretvara da je prijatelj: http://www.youtube.com/watch?v=yLhBIW5M4NI
Moram te azocarati, nisam bosnjakinja. Bog Hrvoje:D
Mevlide ,. cujes li ti ovo ?! Popljuv`o sam monitor,kad sam je vidio,to je bilo jache od mene .
konobarice kad ces ici da konobarises
Nema se tu sta voliti ili ne voliti Palestinu nije u pitanju dali su oni muslimani arapi ili neko treci.Bilo koji narod da je u poziciji palestinaca opet trebalo bi stati na njegovu stranu jer to je ono sto je ispravno i ljudski. Ono sto se radi Palestini je sramota danasnje civilizacije .
Laku noc, Bošnjakinjo.:)
Nisam ni ocekivala da ces odustati.Neka tebe,demokratija je za sve ista.
Pa ti ce me morati trpiti jos neko vrijeme.:)
Vidi te li samo kako Merkel to iz neba pa u rebra. ne plasi se kao vi bosnjaci koji ste podmukli
poturice, što ste ostali suzdržani, zašto niste glasali za palestinsku nezavisnost. koje ste vi k.u.r.v.e. od ljudi. a, merkel vam kriva??? p.i.č.k.a. li vam m.a.t.e.r.i.n.a..... k.u.r.v.a.nj.s.k.a..... g.o.v.n.a. jedna.