Čuvena Forbesova lista
0
Angela Merkel najmoćnija žena na svijetu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najmocinija zena na svijetuu ahahaha mora da se sale obicna marioneta koja poslusno sprovodi politiku bankarskih elita
Jadranka?
ona i lejdi gagag su tu negdje grob do groba
Eto TI znas sta je ona i ko je ona...ne rise bogati Vidim bas kako je potresaju te afere...da je nama jedna ovakva Angie da uvede reda ovde. Nisu na.c.isti bili glupi.
Pancer Papa je konačno uspio svoju križarku ugurati na vrh. Pa nije loše, zato će ona Njemačku strovaliti na dno ! U svakom slučaju bravo Papa.
angelajesamo politicarka i nista vise a takvi dodju i prodju nikakvu ona moc nema, treba da dodje kod nas da vidi kakvu moc politicari imaju, dalje ona je izuzetno ruzna i debela sto je kljucni antipod za bavljenje politike, trebala bi bit bivsa pjevaljka manekenka osnovnoskolka ili srednjoskolka, zena tajkuna... nadalje angela je i krscanska zapadna a znamo da je njemacka ovde proizvela rat a njihovu pomoc ni vidili nismo jer i ono sto bi merhamet primio to je bas supernamjenski troseno, nadalje angeli francuzi takodjer vjeruju ko sto nama npr hrvati i slovenci vjeruju, usto angelu su birali seljaci a i blokirace je i odbacit seljaci, treba da dodje kod nas da vidi kako gospoda bira blokira i odbacuje pa opet bira, blokira i odbacuje, i kad se to nekom svidi onda je ko djete zadovoljan kreativan rasplesan, i iza angele su velike afere koje takodje cesto potresaju cdu nakon one kolove viletine od dasaka koristene za porodicna a ne stranacka okupljanja, stalno ih potresaju afere... :)
koji su kriteriji za ovu listu? Cudno mi je da su Angela Merkel i Lady Gaga, a ikraljica Elizabezha, tri suprotnosti na listi najmocnijih zena svijeta?
A Oprah?
Ona je definitivno najodvratnija zenska osoba na planeti. Tu i tamo u rangu sa Condoliza Rice. Dabogda je Lady Gaga skinula sa trona