Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO VAM NIJE JASNO AMERIKANCI DOSLI SA RAZARACIMA PUNIH KIFLA
Sve ovo što amerika i njeni sateliti englezi i francuzi rade nekakao me podsjeća na časove istorije i dešavanja pred drugi svjetski rat.Njemačka je kao i sada amerika uzimala državu po državu pod svoju čizmu sve dok nije došla do Poljske .Ameri uvodeci demokratiju na svoj način podržavanjem pobunjenika uništiše pola arapskih država,posebno onih koji su bili zakleti neprijatelji njihovih vječnih prijatelja Izraela.Nakon Sirije dolazi na red Iran,...sve dok ostali ne dodju do zida kada više neće se imati izbora nego boriti protiv ovog američkog uništavanja,porobljavanja i pljačkanja a sve iz tkz humanih i demokratskih razloga.Kakvi su rezultati američkog oslobadjanja potlačenih arapskih naroda može se lijepo vidjeti po slikama iz Libije,Iraka,Egipta,Afganistana....
humanitarna intervencije je kad npr ameri drze prosvjednike pod svoje a rusi assada...pa ih skupa stavit u jednu sobu i nek se dogovore,sutaju medusobno,smiju se,pljuju jedan drugog itd,nedat im vode ni hrane sve dok se ne dogovore na ljudski i civilozovan nacin ko 99% planete,i sve stavit na live prenos da i ostatak planete zna u cemu je frka,a ne ko ovaj scenario koji upravo svjedocimo svi mi!!!
kreniti? ...
tako, popravi...
Zločinac Asad ,mora se zaustaviti.
jjjebbbooo ti asad mater idotsku a onda je posalji obami na cesljanje jer obama je njezan i ne ubija ;) ...
...pun k­urac "humanitaraca"...
commi nemoj zezati , dobri su humanitarci !! Vole oni prodati u ratu kilu kafe za 150 dm :)
...ma, ni domaćim "patriotima" nije bilo mrsko :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Napad bi se lako mogao izbjeći da zainteresirane strane to stvarno žele, i da im je jedini cilj spriječiti upotrebu oružja za masovno uništavanje. Puno efikasnije od bombardiranje bi bilo npr. da se to oružje izmjesti u rusku mornaričku bazu i stavi pod nadzor UN-a. Mislim da bi Asad kao mudar čovjek to rado prihvatio. Nažalost ovdje se radi o geostrateškim interesima.
nadam se samo ukoliko dodje do tog krvoprolica, da ameri imaju sto vise gubitaka uhh kad bi im mogli barem jedan onaj brod u mediteranu potopiti, spavao bih mirnije mamu im imperijalisticku