Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mah kakvi oni da su htjeli pomoci pomogli mi oko Krima al nista ne smije Rusiji niko zucnut koliko god se mi ne slagali sa Rusijom ! Rusija je sila !
To ti mislis i sto bi ti vjerovao kad nije tako ? Pa sto nisu poslali svoje na Krim koliko su pricali da ce poslati mogu se kurciti po arapskim zemljama ipak je Rusija za ameriku sila !
A Amerika je realno govoreci super sila i tu nema dileme!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"snage iz Kijeva pokušavaju staviti situaciju pod kontrolu i razbiti militantne"... Znaci narod koji se pobunio protiv fasista iz Kijeva koji legitimnog predsjednika srusise uz fasisticki i nacisticki folklor su regularni a narod na istoku Ukrajine militanti?Ovo je klasicna percepcija pripadnika naroda i drzave izgradjene na temeljima NDH.
Debilcino pomozi prvo svojoj drzavi i avom narodu!!!! mani Ukrajnu njoj ima ko da pomogne!!!
da prostiš dragi klixe, pun mi k*rac ovih analitičara što popiše svu pamet svijeta a mi ostadosmo glupi
Svako je odgovoran sam za sebe, ako će čekati pomoć zapada, kao što smo mi čekali, crno im se piše !
Zapad mora pomoći Ukrajini, a kada srede Rusiju, onda svi idemo srediti Smrde
hahaha
nigdje nema ovoliko propalih tzv analiticara ko u ovoj usratoj zemlji
Ne shvatam ove zloceste komentare klix-ovaca na racun Rusije, a pro ove vlasti u Kijevu. G. Kovacevic je sve rekao na bazi cinjenica. Zasto bih ja trebalo da preferiram vlast u Kijevu, kada je cinjenica da su na vlast dosli krseci nekoliko sati ranije potpisani sporazum i nasilno, ne placaju svoje racune itd? Nerazumno je da BiH, posebno Bosnjaci svojom krivicom stvaraju sebi nove neprijatelje u svijetu, mi nemamo nikakvog razloga da mrzimo Ruse, treba graditi odnose a ne prekidati veze. Mi se ne trebamo bojati stvaranja nekih slicnosti sa nasom situacijom, nema nikakve slicnosti izmedju pozicije nelegalne vlasti u Kijevu i pozicije nasih vlasti
KRETENIMA BIJEDNIM I GLUPIM FAHRO JE ORGANIZOVO PROTESTE!! :D HAHAHA Pa DEBILI MALOUMNI DA JE On ORGANIzOVO BILO BI 10.000 ljudi OVCE JADNE IZMANIPULISANE I ISKORISTENE SDA VAM DJECU JEBE KAO I VAS 20 god vec!!!MISLIS DA CE TI SAD DAT NESTO?HAHAHAHHAHHA
Ovaj se samo izjasnjava kao Hrvat ovde nema ni H od Hrvata vidi mu face bas pravi turcin koji se vabe srbima,treba mu dobro pretrest klicu ako ne ispadne turcin pravoslavne krvi koja sebe nazva srbima.A razmislja bas kao i oni vatikan zapad cia Turska itd,sve krivi samo oni nisu..
Evo SDA LOPOVA brAVO OVCE MALE JADNE ISKORISTENE SDA VAM JE DALA ZA 20god????STA SISE MALENE???QRAC DA DJETETU IZBIJES OCI TEBI SU IZBIJENE JER NEMA TI ZIVOT SMISAO!! UDARAJ TI MINUS SAD JER TI JE ZIVOT BIJEDAN JA CU KAO I SDA UZIVAT U VASIM PARAMA MATER VAM GLUPU I JADNU jEBVEM;
NA RUSIJU TREBA POBACATI SAV ARSENAL SVJETSKOG NUKLEARNOG NAORUZANJA DA IH MALO OTRIJEZNE
...bgm, i ti "analitičar"...
...klasični jednostrani pogled...objektivnost ostala u kamenom dobu..."analitičar"...
"razbiti militantne, odnosno separatističke proruske grupe".. dalje ne čitah, nema potrebe..
...ja viđoh "albanske", pa reko, jel me oči varaju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)