Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooo, ovih budala u raznim bjelosvjetskim ^ humanitarnim ^ organizacijama. Dodjite i radite svoj posao. Ne saljite pare. Dodjite, organizujte im smjestaj u Kasarnama, kod privatnih lica, pod satorima itd. donesite hranu, dovedite doktore. UNICEF brine o djeci, UNHCR o izbjeglicama , Crveni krst. HRWoch, Amnesty International. Gdje ste ?
Ma daj! Sa jedne strane im neko uništava život, a sa druge ti govore kako ti nisi dobar! I jedna i druga strana je finansirana istim lobijem. Pa koliko još vode treba da proteče, da čovjek progleda?
Pa neka ovi iz medjunarodnog prava pitaju one djubretare sto se mijesaju u unutrasnje poslove , vec prave sranje gdje stignu tipa SFRJ,Kosovo;IRak;Sirija itd...
AI soli pamet kome može... riješite dugogodišnje drzanje i mučenje nevinih ljudi bez optužnica... riješite Guantanamo... riješite ubijanje palestinske djece od izraelskog državnog terorizma... riješite nešto važno... pa valjda imaju neki prioriteti... razlika važnog od nevažnog i privremenog... AI se oglasio da se stekne dojam da nešto "biva" rade... bagra čifutska...
EVO KO JE IZMISLIO ZAKONE I MEDUNARODNO PRAVO !!!! Protokol br. 2 Ţidovi ovdje otkrivaju izuzetni znaĉaj poticanja i voĊenja ekonomskih i oruţ anih ratova meĊu Gojimskim drţavama. O ratovima se ĉesto govori kao o “ ţidovskim ţrtvama ” . Preko ratova Ţidovi ţanju i postavljaju temelje svoje prevlasti. Kada se ratovi završe, obje strane su iscrpljene i predate na milost meĊunarodnim ţidovskim financij ama. Kaţu: “ Naša meĊunarodna prav a će uništiti nacionalna prava. ” Tijekom ratnih mahnitosti i strasti, mnoštvo velikih posjeda, koji su pripadali Gojima, biva uništeno, a na obje strane nastaju velika pustošenja. Kada se rat završi, obje Gojimske drţave ko je su u njemu sudjelovale, dospijevaju u financijske neprilike i velike dugove. Tako vidimo da Ţidovi iz ratova izvlaĉe trostruku korist: prvo, prave velike profite na streljivu i drugim sredstvima neophodnim za voĊenje rata; drugo, na taj naĉin su u stanj u oslabiti rasnu ĉvrstinu Bijele rase.
Sta su se sad Afganistanci i Iracani poslije 10 godina sjetili bjezati, a Sirijci poslije 4 godine.
Makedonci grebem vam sve po redu
Bravo Makedonci oduševili ste me,još da su bacane prave bombe.Rj ljepote.
Mustafa,što se mene tiče mogu ih sve pobacati u Sredozemno more.Samo neka je gamadi manje.