Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dr Leo Mogu oni moj druze kini popus**. Amerikanac zali za mrtvim Amerikancem Kinezi su kovani od drugacijeg metarijala.
Stvarni cilj enlesko -americke zavjere u ovom slucaju je zaustaviti i unistiti Kinu i Rusiju , Pakistan i Afganistan su samo baze za djelovanje protiv Kine i Rusije , to i jeste plan Obamine administracije predvodjene Brezinskim , uz izgovor da ganjaju koje-kakve izmisljene BinLadine i Al Qaide (baza podataka). Najlakse je to uraditi u zaostalim zemljama ,lose informiranim (kao i Bosna)
Jarane...svi su se talibani iz Afganistana povukli na granicu sa Pakistanom, a neki su vec u Pakistanu..zato americka vlada pokusava da uspostavi kampove u Pakistanu da i tamo mogu djelovat...ne moraju oni nikog zavadit, prejaki su...
ovako su isto obucavali i mudzahedine u afganistanu za borbu protiv rusa pa se danas protiv njih (neuspjesno) bore. ne mogu da vjerujem da su ovi pakistanci toliko glupi da nisu naucili lekciju na afganistanskom slucaju, pa zar ne vide da su sljedeci na redu?! stara britanska taktika - zavadi pa vladaj: prvo stvori suprotstavljene strane, u ovom slucaju legitimnu pakistansku vlast s jedne i radikale na sjeveru i uz granicu s afganistanom a kad se situacija zakuha onda se povuces, pustis da dodje do haosa i na kraju dolazis kao spasioc da sve to \'sredis\'. naravno, pod svojim uslovima i po ogromnoj cijeni po pakistansko stanovnistvo. ali sami su sebi krivi kad ne uce na tudjim greskama.
Al-Qaida u prevodu znaci baza podataka , ovaj rat je pripreman prije Obame i podjelit ce Pakistan ne cetiri regije kao Irak ,....hm cetiri regije ,gdje smo to vec culi ovih dana ....jel`to neko spomenuo u Bosni ?