Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
have you see... 03.09.2011. u 12:14 Bas me intersuje sta li su ameri pripremili za ovaj 11. sep. svom narod... mozda novi masakar ? Pitanje je koga ce onda optuziti Siriju, koga ce drugog, oni sto su htjeli izrael se vise ne bacaju u vazduh, a bogami ih niko nije proglasio teroristima, nego rebelima. hiljade mrtvih sirom svijeta su debel razlog bio, pa nista.
kako oštre dlake ima tvoja m.a.m.i.c.a..reci joj sljedeći put nek ih obrije...sad pi.šam ko na sito...
sad nekad trebaju izbori, ne????
Bas me intersuje sta li su ameri pripremili za ovaj 11. sep. svom narod... mozda novi masakar ? Pitanje je koga ce onda optuziti
e baš da vidim šta će im uradit\', i još bolje, da vidim kako će im oni vratiti. Jer na to se ovaj svijet i svodi - osvetu.
tako je to kad vasa vlada terorise u svijetu
11. septembar je poklon SAD-a Izraelu.
Ovi Ameri su opčinjeni da vlastiti narod konstantno terorišu. Većih budala, (izuzev Srba) nisam vidio na ovom svijetu.
Koliko je to laži to mi Bogami nije shvatljivo. Mozak tu staje normalnom insanu :(
Amerika Propaganda!!!