Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta uradi taj biladi* i tam je srusio sve...
Gdje su sad Japanci kad ih covjek treba.
Kako srece da su bili, sada ce.tnika ne bi bilo, vec bi u Jasenovcu djubrili zemlju...
Ne možete nikako to svoje povezati, jer je ovo bila američka taktika, Japan je bio prisiljen da napadne Ameriku, nakon sankcija i provokacija i ponižavanja Japanskog naroda (slično što danas rade Iranu). Japanci imaju svoj kodek časti, kojeg se drže dan danas, zato su bile bačene 2 atomske na Japan i kad su potpisali kapitulaciju, ostali su časni ljudi, drugo u današnje doba vidjeli smo ponašanje Japanaca nakon tsunamija. Ljudi pomažu jedni drugima, stariji se žrtvuju da pomognu u sanaciji, nije bilo pljački, čapanja tko da prije dobije pomoć i sl. MI BALKANCI SMO OBIČNE HIJENE; koji će sutra zabiti nož jednom drugom.
@ tambura Ti nisi Bosnjak nego vlahce , jedno obicno malo vlahce potomak skiljavog kmeta ..\"stim\" se pise _s tim_ Handzar Divizija nema ama bas nista s bombardovanjem Luke Perl naprotiv s obzirom da je u roku od nekoliko sati japanska avijacija izvrsila pokolj i genocid nad gotovo 3000 usa marinaca cin se moze dovestiu u svezu sa cetni-ckim pokoljem civila srebrenice....E to je nesto sto spaja sudbinu Bosnja i nasih prijatelja Amerikanaca...