Obama u posjeti Indoneziji
0
"Amerika nije u ratu sa islamom"
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jok,ja sam
ne ratuje on protiv islama nego vojska koju salje u islamske zemlje....a otisao je da kamci novac od islamskog svijeta
@Sarajlija tipični primjer zatu.canog ba.liye ispra.nog mozga kojeg ni geno.cidi ni pok.olji od strane četnnika i ust.aša nad njegovim narodom nisu naveli da se dozove pameti nego i dalje utopijski vjeruje u neku propalu ateističku ideologiju i imbe.cilne slogane \'\'tito partija omladna akcija\'\'... oga.vno !
jedan od posljednjih iskrenih demokrata na planeti... svaka cast prijatelju
Eto ti si bas dio zapadnog i civilizovanog svijeta. Ti si upravo primjer zaostalosti! Muslimani su bili pismeniji i pametniji oduvijek... nas drzi ljubav i iskrena dusa... A vas?!? Vjerovatno pare...sve do recesije... Mislim da zivis u pogresnom gradu. Ali neka te, ipak je i BiH demokratija pa svak moze reci sto zeli, ili?!?
Eto,ispada da ja lijepim etikete ,a ne da su muslimani sami sebi ih zalijepili.
sta je to islamski i neislamski zakon? ne zivi se po religioznim zakonima nigdje vise u svijetu, nego drzavnim i demokratskim. valjda. ili se tome stremi, bar kako ja shvatam, totalitarni, vjerski i ostali rezimi nisu bas popularni?
meni je indonezija turisticko odrediste, a na sta su prisiljeni, ili nisu, to bi oni trebali reci, najlakse je davati sudove o tudjim i dalekim zemljama, u kojima nikad nisi bio, i nikada, najvjerovatnije, neces biti. otkud znam kako zive, nemam pojma. oni sami znaju. vjerovatno malo bolje nego prosjek, pa sto davati sud, oni koji su mali, jadni i bijedni u odnosu na te tamo.
To što je Obami Indonezija primjer dobre muslimanske zemlje, gdje oko 200 miliona muslimana je prisiljeno živjeti pod neislamskim zakonom, najbolje govori i Obami kao pijunu. To Vam je isto kada mi oko 200 miliona amerikanaca bilo prisiljeno živjeti u islamskoj državi. Ali to nije isto, jel da? Naročito u glavama neukih islamofoba. Ovom komunisti sarajliji predlažem da se okani agresivnog ateizma i ljepljenja muslimanima negativnih etiketa.
ne znas vise ni ko je u ratu protiv koga, ni zasto ni kako. znas samo da nije nikako dobro.
to se kaze, udarila bena na vilena.
Nemoj brate da se palis na ove glupe komentare, sta oni znaju. Na ovom forumu kaki samo 10 ljudi i oni stalno mjenjaju nick-ove jer se kriji iza njih, a ustvari su to pravi bijednici koji nemaju pojma o zivotu ... zato samo opusteno ...
ja svakakvih MONSTRUMA.kako vas ba nije stid tako pisti u nekom od javnih medija.jos malo insallah pa necete moci vise tako pricati,ne samo za Islam nego za bilo koju drugu vjeru. m.a.r.s. CRVENI u Švedsku pa tamo ogovarajte druge vjere.tamo ti je brate zapad NEMA DALJE!!!!
Evo me. Rodjena u tom tvom \"civiliziranom, zapadnom svijetu\".... i valla.....i njihHA mi je priiiiko glave. Krkana na izvoz. Nego docepali se love i tehnologije....pa misle da su ufat\'li Boga za\'nu stvar. (A Bog ako postoji....nek mi halali za\'vu zadnju recen\'cu).
O moj i @O moj Potpuno se slažem. Bez ikakve uvrede muslimanima,ali nažalost to nije religija nego ideologija,kult koji ne želi ništa dobro onima koji nisu u tom kultu.Religija netolerancije,nasilja i isključivosti je u suprotnosti sa ustavima zapadnih zemalja i stoga dok se ili islam ne promjeni i prilagodi civiliziranom načinu života (a ne da više liče barbarima nego normalnim ljudima) ili dok se islam ne porazi i uništi. A Obama je samo prolazna figura,i koliko god ti želiš da nisis neprijatelj sa nekim,ako on hoće da tebi bude neprijatelj,šta ti možeš? Opet,po stoti put,poručuje jedan Sarajlija svim muslimanima da se okane te religije (ne moraju biti pripadnici nijedne) i uđu u civilizirani i napredni zapadni svijet.