Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spijuni ne pricaju o ubistvima za novine, nego kancelarijski misevi koji se loze na video igrice. Novine prenose ovakve gluposti jer je to sve dio propagande i medijske hajke na ovog covjeka koji je istinski americki patriota. Ovi sto bi ga ubijali su oni koji ce odvesti Ameriku u propast.
Srecom radio je za NSA-a inace da je bio u Mosadu prica bi bila skroz drugacija.
Proklinjemo ga svaki dan??? Šta je to on bogati tako loše uradijo pa da ga proklinju? Ili još bolje pitanje: šta je se promijenilo i šta će se to bogati promijeniti odkako svijet zna za ovo??? Jedu govna svi zajedno. Nije se Snowden slučajno pojavijo. Sve je to dobro izplanirano.
"Izplanirano" kao i tvoja gramatika xd
Popuši ti meni! Ili se kaže: puši ti meni! Kako god, uzmi ga malo u usta i žvači.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tipično za današnje amerikenjce. Ne progone krivce za kršenje zakona, ne procesuiraju odgovorne za torturu, ratne zločine i zločine protiv čovječnosti, već sude i progone ljude koji su javno ukazali na zločine. Sve samo iz jednog razloga - riba smrdi od glave! Stoga je kraj amričke imperijalističke nemani sve bliži i bliži. Sve dosadašnje imperije su propale zbog moralnog sunovrata, od starog Rima i Egipta, preko Turskog i Austro-Ugarskog Carstva do Britanije, SSSR-a i danas Amerike.
Grohotom se smijem...
živjele sjedinjene američke države
Tipićna američka dvolićna retorika: 1) Kao navodno ratovima šire svoju verziju "freedom and democracy" i u tim ratovima kad pobiju nedužne civile i dijecu izmisle nove termine poput "collateral damage", a druge bez dokaza i suđenja drže u samicama jer uzimaju sebi za pravo proglasiti koga god žele kao "illegal combattant". 2) Ko god se ne slaže sa njihovom verzijom slobode i demokracije bude jednostavno likvidiran (jbte i Staljin bi im se danas zavidio). A sve se na kraju samo radi o nafti, nafti, nafti, nafti i o ničem drugo.
Vi koji ga proklinjete i jeste zlo i promasaj covjecanstva.On je odabrao onu drugu stranu i mnogima je omiljen i podrzavaju ga.Podrska i od mene :)
...genteri ko genteri...nije mu dan ako kome šiju ne zavrne...
bolje da je solitera igro neg sto je cacko po cmd-u
Americka demokratija, na delu!