Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
necu se nervirati....
"Nije bilo neselektivnog špijuniranja, a u ovom poslu je prikupljanje i analiziranje INTERESANTNIH podataka normalna stvar" Koju je ON POSLUGU poRao?
Bolje bi im bilo da prisluskuju djake po skolama, prodavnice sa oruzjem kojih imaju vise nego mi Konzuma u BiH, jer vidim svako malo masakr, imaju oni svasta da prisluskuju u svojoj drzavi, gdje su oni silni kojekakvi sektasi, sve ludjak do ludjaka, jok, eto oni, izmedju ostalih, prisluskivali Angelu Merker, mozda se boje da Njemacka ponovo ne pokusa da zauzme svijet. U stvari i zauzeli su ga, al ekonomijom fino, gospodski. Predlazem da Angela pusti brcice ko kod Hitlera, da se ovi bas zadeveraju;) A njima Detroit, srce Americke ekonomije i proizvodnje, propao ko da je rat bio. Ulozite pare u to, a ne u tehnologiju za prisluskivanje.