Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam vazda govorio Trump iako mi ni on nije pretjerano drag. Rece Biden da ce mu BiH biti prioritet, zahvalio se bosancima u USA i sve redom zajebo. A ja umalo sudar ne napravih kada su proslavljali njegovu pobjedu u gradu. Tacno je zavrsio bi rat u Ukrajini za dan a do ovoga u Gazi ne bi ni doslo. Tramp nije marioneta elita zato mu ovo i rade i to je svako pametan znao.
Je*e se ikoga za BiH i Bosance. Šta je vama? Pa nebitni ste od 95. 30 godina je prošlo. Halo.
Taman ce Trump ili bilo ko treći se bavit muslimanima, taman nebitnim bez nafte
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
što Bošnjaci odjednom tolika mržnja prema Bidenu a kad je pobijedio veselili ste se nosali zastave davali podršku. kad sam pisao šta će donijet demokrat Biden bio sam banovan jer govorim protiv prijatelja BIH
Uf al zaboravise na Evropske muslimane - Bosnjake i Albance, sta cemo sa njima? :/
Zar nije on bio nada bosnjaka da ukroti one druge u bih..kako se stvari brzo promijene..bolje popustite svi malo neg da nam ovakvi kao nesto uredjuju
Ovaj starac je definitivno zlo.Ali,brate i onaj zujan nije mladic.Ovo je sega da su dva starca glavni kandidati.
Nisuu Palestini sam Muslimani,nemojte zaboraviti i ovo nije vjerski rat,radi se o kapitalizmu ko u uvijek..!!
Normalno da okrecu umjesto lik da zaustavi krvoprolice on ga podpiruje..show cionista kaplitalisticki..bolje dodju Republikanci,mada sve isto..cionisti odlucuju ko ce biti predsjednik ne gradjani..
Super, pa kad vas ona seljacina vrati u zemlje porijekla valjda ce vam sve biti potaman.
Aha a pozurili su da glasaju za njega i kleli se u njega.
Koji idiot moras biti, I sa kojim idiotima si okruzen kadd se senilni starac koji ne zna gdje je ljevo, a gdje desno opet kandiduje???
Teška naiva, prosječnom Amerikancu su daleko bitnije teme o porezima, zaposlenost i sl. od situacije na Bliskom istoku ili bilo gdje drugdje, a republikanac na čelu Bijele kuće uvijek je više stajo uz Izrael od demokrata, bez obzira što pričao u predizbornoj kampanji.
Anerika nikad nije mirovala - uvijek je proizvodila ratove, naravno, na teritoriji drugih zenalja i u većini slučajeva je držala stranu "lošim momcima".
Tko god da pobijedi, nama ce biti isto.
Trump 2024
Sve je to ista fela
Ovo nije los covo bio al zaista sad ne zna jel poso il je doso,ljepilo totalno. Zalosno je da senilan cica vodi Ameriku....
Zakasnio je 10ak godina, sada treba da se povuce iz politike. Tramp je jos gore rjesenje. Ima li sta da je oko 60 godina starosti