Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo je dovoljno reći da indijanci tj, jedini pravi amerikanci nisu DUGO imali pravo glasa (u pojedinim saveznim državama još uvijek nemaju). to je američka demokratija
sve je ovo pogresno protumaceno. za sve one koji kazu da je ona glupa, grdno se varaju. hillary je bila jedna od najboljih advokata u Americi i to je fakat. postala je senatorka NY svojom snagom i izvrstan je politicar. tako da svi ovi komentari nisu na mjestu. to sto je rekla solano umjesto solana je bas big deal...trebali bismo se zgrazavat kako solana govori engleski i kako izgovara imena visokih zvanicnika...pih
Što se uzbuđujete? Pa ovo ona namjerno samo za dušu onih kojima Bush nedostaje :o)))
a jeste vala uz američku povjest demokratije se vežu sljedeći pojmovi demokratskog ponašanja: - genocid nad nekoliko desetaka miliona indijanaca - crni robovi - ku klux klan - genocid nad 500.000 japanskih civila bacanjema atomskih bombi na Hirošimu i Nagasaki - genocid nad vijetnamskim narodom - agresija na irak i genocid i pljačka nad iračkim narodom - abu ghraib (zatvor za mučenje ratnih zarobljenika) - guantanamo (zatvor za mučenje političkih zatvorenika) MA ČUDO OD DEMOKRATIJE
Sta napadate gospodju,potpuno je u pravu Amerika je sa pravima i jednakoscu svih kao i demokratijom ispred diskriminirane Evrope svijetlosnim godinama.Ameriak je jedina zemlja gdje se i stranci osjecaju kao u svojoj vlastitoj domovini ravnopravni sa istim pravima i bez drzavljanstva samo sto nemaju pravo glasa na izborima dok ne postanu Americki drzavljani.Znam i Evropsku a i Americku demokratiju stoga ovi sto pjene su neuki i nepismeni jer naznaju sta pisu.Oprosti im boze.U Americi Muslimani imaju veca prava nego u BiH racunajuci i pederaciju kao i vecinu arapskih zemalja.Stoga prije nego napisete glupost pitajte malo svoje familje koje zive po Evropi i Americi pa uporedite demokratske vrijednosti istih.
CITAT: B.B 08.03.2009. u 20:08 PA BAS ZATO STO SU TOLIKO INTELIGENTNI OVI AMERI UNISTISE SVET ! PA KUCA MOJEG DEDE JE STRAIJA OD NJENE DRZAVE IZ KOJE DOLAZI . ovo je dobro heheh :)))))
Sta je ovo sve ludja i ludja američka administracija...
nista novo za amere , morate shvatit da su oni bili izolovani zadnjih 300 godina
Ovo je ona sto su je gadjali snajperi na aerodromu u Tuzli... Kakav je glupa nije ni cudo sto je Bil Klinton jadan po kancelarijama kod Monike trazio utjehu od gluposti koja ga kuci ceka... Eeee Ameriko... A mi mislili od Busha ne moze niko gluplji doci u americku administraciju... Kad ono... Rambo Hilari... Bacala se po pisti tuzlanskoj i pod kisom metaka sa cerkom svojom i to tako elegantno da su je cak i kamere snimile kako to lagano setajucim koracima opusteno izbjegava granate i metke... :)))) Ooooo Ameriko zemljo otvori se :)
KURAVA
spalio prozac :) il je s billom tripove ljepila svojevremeno pogledajte kakva samo luda baba
o amerikanci, postedite nas demokratije pleasee
Koliko god neodgovarala evropljanima, doticna gospodja je u svojoj funkciji drzavne sekretarice politicki \"snaznija\" od vecine predsjednika i premijera evropskih drzava koje je obisla. Zato ... jezik za zube please! Toliko.
Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
bravo,sjedi jedan!Nepismena kucka morala bi opet u skolu.Ona osvjezenje???O.Boze ima li te?