Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ko njega vise uzima za ozbiljno sta laprda?
Ambasador zemlje od 45 miliona stanovnika
Koji im uspust planira ponuditi kredit po koliko onoj kamati bjese?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa zasto onda idiot lafo ne priznaje bih? bih se isto tako odvojila od jugoslavije putem referendua koji on, dakle, smatra legitimnim i demokratskim, "u skladu sa ustavom i međunarodnim pravom i poveljom UN o pravu naroda na samoopredjeljenje". idiot nad idiotima kao i ovi oi kurvini sinovi tzv. eu koji su namjerno postavili tu medjedsku marionetu da mogu preko takvih radit sta hoce. njima je ustvari cilj (poput inzka) da ovdje u bih ostanu barem jos jedno 100 godina pa da im i cukunuci preko ovakvih idiota mogu ubirat grdne pare i to preko nasih ledja. mi smo ustvari kompletno glup narod kojij e naviko da ga neko taslaci vijekovima, nista drugo. tu spada i srbija, i hrvatska, i bosna, i makedonija, i crna gora pa cak i slovenija.
Pod hitno sazvati vladu na drzani nivo i suspendovati ovog lika Dodika,ko je dao njemu za pravo,da on nekom cestita i priznaje bez odobrenja vlade.,on je narusava sve zakone ove drzave .
oooo drago mi je sto smo se upoznali,sta cu ti ja kmeci,hrokci ja ti u tome pomoci ne mogu.;)
Ovu karikaturu svi šutaju, od onog Jurkotića "U zdrav mozak" do prekodrinske braće, dođe mi ga žao što se priroda poigrala s njim pa je ometen u razvoju.
Kako bi bilo da mi po Bosni i Hercegovini malo više gledamo SVOJA POSLA, kako svoj narod i svoju državu podići iz siromaštva, da ne budemo ničija moneta za potkusurivanje? Kosovo, Krim, svjetske i regionalne sile.... hm.... biti ovisan o nekome znači biti NESPOSOBAN da sam preživiš!
srbi su uvijek bili picke(nije organ nego karakterna osobina) ddoa srbina ne smiju napast dijete al trojica ce ga zklat
prvo.....to nije ambasador ukrajine nego nato i amerike drugo....dodik je morao reagovati i kao najjaci politicar u bih ima na to i pravo i obavezu.....svi vrlo dobro znamo da su bosnjaci i hrvati kad je nato u pitanju obicne pudlice trece...nije uopste spominjao ukrajinu vec krimski narod koji je glasao sa 97%...valjda je krimski narod vazniji od tamo nekog nato poltrona
Dodik je svinja i ne zamjerite mu.
Cemu uvrede? Pa i on godinama vrijedja cijelu BiH i svi mu sute.
I Hercegovinu i R.S koji se nikada nece otcijepiti.
Čitam komentare i jedno mi je jasno,a to je da se vi toliko bojite RS i Srba,da je to smiješno.Samo o otcjepljenju pričate,čak više nego mi.Moram vas napomenuti sledeće činjenice: 1.Nije ovo 1999 niti je Putin Jeljcin. 2.Amerika se boji Rusije i Putina više nego Djavo Boga. 3.Ukrajini tek predstoji gubitak teritorije,sada ide istočna i južna Ukrajina. 4.Ukrajina je samu sebe,tj. šaka levata i desničara dovela pred nestanak I na kraju te vaše prijetnje ratom su presmijesne,balavci moji,Srbija ima više tenkova i aviona sama nego sve ostale države bivše Jugoslavije.Ne bio ja u koži Siptara kada ih Amerikanci napuste,malo će im Jadransko more biti.Hvala Bogu na Putinu.
Smijesan si hahahahaahhaa. Pozzzz.
onanija bojimo se mi vašeg odcjepljenja isto kao što se Rusi boje Amerikanaca kako ti sa ironijom napisa. ne znam šta se vi stalno poredite sa nekim velesilama kad ste manji od makovog zrna. i šta se pozivaš na Srbiju kad su vam i oni okrenuli leđa vaše najveće uporište. a lako je imati vojnu opremu kad je sve ostalo od naše zajedničke JNA koju je čitava bivša Juga finansirala a zna se na čijoj se strani borila i ko ju je prisvojio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukrajinci, ne uzimajte ga za ozbiljno, ni mi ga ne slusamo. Gledajte na njega kao na kakvu prolupalu babetinu sto dobacuje na ulici i psuje sebi u njedra.
Hebo te DoDo u guzicu , upravo si mu podigao rep... i tacno ste glupi u Ukrainskoj ambasadi kad shvacate ozbiljlno DoDu ... kretenu jedan sad bi ja izdo saopstenje da ambasada Ukraine destabilizira BiH ovakvim saopstenjima ......
iz ove izjave, ako je vjerno prenesena, ispada da ukrajina misli da je rs država...
zašto onda na ulazu recimo u dubici, stoji natpis BOSNA I HERCEGOVINA...
i na ulasku u bavarsku piše, "dobro došli u slobodnu dr avu nayern", pa nitko ne spori da je to njemačka...
Dragi Ambasadore Ukrajine,ne uzimajte za ozbiljno riječi budaletine koji je postao sprdnja sa obje strane Drine....
Tom istom izjavom onda priznaje i samostalnost Kosova u odnosu na Srbiju i to "u skladu sa ustavom i međunarodnim pravom i poveljom UN o pravu naroda na samoopredjeljenje".
Jedno su želje, a drugo su pozdravi. :)
Blago onom narodu koji tupan vodi...
Policija se treba pozabaviti ekstremističkim izjavama koje šalju sradikali iz Gornje Maoče, Laktaša i ''zvaničnog'' Andrićgrada, te izjave kvare ugled službenog Sarajeva i BiH u svijetu
'ta ce Dodi(c)k...otkucava njemu polako :)