Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice pozara, bice poplava.. samo krcite ne bil nas sravnilo jer smo najgora vrsta zvijeri koja hoda.
Ako ikada nađemo planetu koja se podudara sa našom, za odlazak na nju treba uvesti strogu strogu seleckiju. Ako ti IQ nije iznad 100 i ako vjeruješ u teorije zavjere, ostani ovdje :D
Jojjjjj pa amazonsku sumu krce svaki dan zadnjih 100 godina, sa krizom i bez krize. Samo je razlika jesu li danas bili malo brzi ili malo sporiji.
A ove kompanije što proizvode otrove i vještačka đubriva i sjemena (Monsanto,Bayer) koja su više otrovna nego išta drugo o njima nema ništa.Samo o seljacima koji krče šumu ima oni će doprinijeti više zagađivanju zemlje
Lagano se i mi krecemo ka kraju, nije zemlja.bila samo nasa kuca niti ce stati sa nama...
@NormalMan Tacno tako, kad dojadi bogo zamjenice nas za neka druga bica i caossss. Pa ce nam za 1 milijadu godina kopati fosilne ostatke neko drugi i stavljati u muzej. "Bilo jednom jedno bice, zvalo se ne/covijek i skoro unistio bozju bastu":)
planeta stoke, ljudske