Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Irak je mozda imao nuklearno oruzje i nakon sto razrusise drzavu, napravise milione izbjeglica, nakon sto nastrana 150 000 ljudi (80% civila po Iraq Body Count) ne nadjose nista i rekose da su pogrijesili.
Sto ovaj Cerikez ne ode u Tel Aviv pa tamo ispita nuklearke nabijeem ga....
Zbog ovoga MOZDA ce MOZDA da izbije Treci svjetski rat...
kad trebalo biti.. biti će... što trebalo biti ...biti će...uživajte u životu koji vam je poklonjen..ovakav il onakav...sa nuklearkam il bez njih...rekla kazala traje koliko i čovječanstvo i trajati će...život je lijep..učini ga ljepšim sebi i bićima oko sebe...
Ovaj cionsticki placenik zaduzen da proizvede lazi koje bi bile povod za cionisticku agresiju na Iran, izmedju ostalog dostavljao je cionistickim teroristima informacije koje su dovele do muckih ubistava iranskih naucnika. Prljavi cionista bi trebao da ide u okupiranu Palestinu da kontrolise cionisticki rezim i trazi onih stotinu i vise nuklearnih bojevih glava.
Amano daj ne seri nije nuklearka od Lego kocki.
Yukiya netreba tebi iran, eno ti se japan opet raspada.
Kad puste irance da setkaju po usa, izraelskim, japanskim, njemackim, engleskim, francuskim, kineskim i ruskim nuklearnim pogonima onda ce imati smisla da i iranci puste strance da se setkaju po nuklearkama...problem je sto oni njih puste do 2 sprata u podzemlje, a ovi hoce do 4...a za javnost svi gore pobrojani te puste samo u prizemlje svojih nuklearki!!!
samo naprijed Iran, ne treba dozvaliti masonima da vas okupiraju kao ostatak svijeta
@ Realnost Ne seruckaj. U iraku su trazili biolosko oruzje, Antrax i drugi fazoni. Husein ih je pocetkom 90 tih koristio i to upravo nad Iranom ali dok su Ameri dosli na ideju da zauzmu Irak i to iskoriste kao izgovor da je opasan po svijet. Tek kad su zauzeli Irak shvatili su da se on toga davno rijesio. Ovo sa Iranom je druga stvar. Zar ima smisla riskirati sankcije i ostale probleme samo zato sto ih citavu godinu ne zele da puste u reaktore. Nije valjda da se boje da ce im ukrasti njihovu primitivnu tehnologiju koju su vec posjedovali 50 tih godina.
\"mozda\" \"mozda\" \"mozda\" \"mozda\"
možda jeste, a možda i nije...ostaje možda ni kao potvrdna ni kao negicijska odrednica...možda sam i ja tebi majku j.e.b.o, a možda i nisam?