Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosli izbori, dokle sa lazima vise ? Mozda jevreji traze novi razlog za napad na Iran , no kako god pusiona vam je cifuti u Iranu.Nisu shiti pickice ko` suniti. Iza ovih novina stoje jevreji da smo jasno i glasno ! za@x jesi ti vidio ko je podmetno bombe u Bombaju ? Nisam. Ok, ne seri onda !
bem vam familiju ne izmisljate gluposti!
Strasno je to sto se radi U IME NASE VJERE. Nekad pomislim da mi je zao sto nisam SRBIN a onda istucem zenu i idem da provjerim kako se prave bombe na netu.
Zato su danas KRETENI u IME ALAHA pobili vise od 100 ljudi u Bombaju.. Dzihad stoka..sta drugo. Za par godina ce tako da bacaju bombe po FEDERACIJI..
haha opasni su amerikanci.. treba promijeniti naslov u \'Amerika planira napasti metro New Yorku\'
pisi sranje dino..... pa dokad ce vise da seru sa alkaidom nije mi jesno fakat picka li im jevrejska materina sugava...