Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjacko-islamisticki osvjescena gospoda ne dozvoljava vama genocidasima i fasistima da dodjete do izrazaja. Imate svoje web portale ravnogorskih c.e.tnickih zvijeri i junaka ( koji su mangupi samo ako voze tenk i napdaju neprijatelje koji su naoruzani nozevima)pa tamo sirite svoje fasisticko-genocidne ideologije. Ovdje to necete moci.
Ma kakva \"Al´qaida\", to je USA organizacija koja je stvorena da djeluje protiv Rusa! PS nama nikada cet*nici nisu prijetili, pa su napravili genocid!
najgore je izmanipuliran onaj koji toga nije ni svjestan. vi ste izmanipulirani u korijenu, prihvatili ste se te glupe zidovske za.ye.ban.cije o abrahamu i trosite sve vrijeme i zivot na to. mozes misliti kako su autori pricice/bajke presretni kako neproduktivno provodite vrijeme cekajuci djevice na nebu. mislis da se boje takvih protivnika? prije bi rekao da se valjaju od smijeha.
al dobro izmisljaju ovi ameri nema sta........ dok bude nafte bice i terorizma
Pa zidovi danas najvise manipuliraju muslimanima. Ljudi malo pricali uz vatru i vutru i zay.e.ba.vali se o Abrahamu a vi sve ozbiljno shvatili i ginete zbog tih pricica ;-).
Jedan avion svakih par godina rofl,ja stete.
tako i treba