Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imat će ova TV problema islamofobičnih Amera, čija zvanična politika je sve više na tezama Huntigtona i sukoba civilizacija.
Nije ni AJB loša TV kuća ali im nedostaje programa. Po cijeli dan vrte reprize, neke emisije po pet puta znaju reprizirati.
I ja sam ocekivao mnogo od Aljazeera-e, kad ono obicno sredstvo za sirenje arapskog utjecaja. 90% programa obradjuje teme s bliskog istoka. A i novinari, pola njih kao da su na cesti pokupili.
95% televizija prikazuje price sa zapada. neka malo i istoka sad. da vidimo kako se i tamo zivi. price iz Vietnama, Kambodze, Indije, Indonezije, Tajlanda. Nije to samo o arapskom svijetu,kako ti velis. ima mnogo reportaza iz Afrike. neki dan sam gledao reportazu o nekom covjeku iz Nigerije,koji je ratovao u Kambodzi u II sv. ratu. Kad mi nije suza krenula. bude prica i sa zapada, ali iz Brazila, Bolivije, Argentine....
odlicna televizija. cesto gledam Balkansku verziju. neke price koje objave oduzimaju dah. sjajno. vrhunski novinari... stvarno sve pohvale.