Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko jos vjeruje u ove šuplje priče o klimatskim promjenama? Ne znam sta bi me natjeralo da ustanem iz kreveta i pravim scene po gradu s transparentima o klimi. Ah, da! Pa pare naravno.
ispraznit fontanu. dat im cetkice za zube i da je ociste da bude ko na dan kad je pravljena. kakvi crni aktivisti, debili mrtvi
Zanimljivi su mi ovi klimatski zastitnici kao i zastitnici prirode koji okupiraju centar grada, ometaju zivote ljudi i nikada nisu otisli pred najvece firme zagadjivace da tamo protestvuju i da tamo ako treba i zapale je jer zagadjuje i rijeku i more i prirodu, a u vazduh ispusta sve gasove nikada ih tamo nema, zato sto ih ti isti placaju da vama smetaju i da na vas svale sve terete tzv ''klimatske promjene i zagadjenja''
''Klimatske promjene'' HAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHHA
Bruka i sramota da se ova propaganda uopšte reklamira.. kakav primjer omladini i budućim generacijama koje su svakako već zakržljale pod velikim utjecajem influensera i TikToka... Jel moguće ovo?