Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni pape kupio kondoma, dodj\' Bosanko da ih vidis bona, mehkani su ,boja im zelena, de ga pipni Bosanko mahlena ?
Kako taj papa može to tako, kada je njegova obaveza da bude kategoričan prema takvim stvarima, bez popusta..? Pa nije na pijaci da se kocka sa vjerskim pravilima... Nemam ništa protiv kondoma, ali pitam se ko mu je sugerirao da napravi taj korak nije valjda dobio neke nove Božije zapovijedi?
puknem ti hladno srce mamu,krvavom konjskom prangijom,u gnjilo uho na bratovom grobu
wtf?!?!?! ovo je neki lažni papa!! pape se nikad nisu bavile prostitutkama, a još manje muškim! a ovaj paćenik čitavu karijeru posvetio seksualnim izopačenostima. lažnjak podmetnulo ga katolicima ko nama aliju i co.
papadofil
bice manje hrvata
ne znam kako se neko moze raspravljati oko vjere...zasto jednostavno ne pustite da svako vjeruje u sta zeli...ovdje je masa suvisnih komentara po pitanju objavljenog clanka! hm...koliko vidim islamofobisti se jako prpaju, jer ce islam jednog dana zavladati svijetom, et\' ja se ne sikiram jer jedva cekam taj dan :DDDDDDDDDDD (a ko\' se puno sikira dobije sikiru u glavu ;)
Popustaju pred nevjernicima, ako misle da ce to privuci mase da se okrenu crkvi , varaju se. Ovo ce ih samo vise u poraz baciti !
Ne znam radi cega ljudima toliko islam smeta. Uredu, zatucana je religija i ponizava zene i svi muslimani su teroristi i prijete opstanku planete. Sve je to tacno u potpunosti i u vasim glavama. I dalje ne vidim cilj ovolikog pametovanja. Mnogi pametuju a nemaju pojma ni sta je Islam, ili najradije citiraju Qur\'an u isprekidanim dijelovima ne bi li djelovao kao neki izvor zla. Sure se citiraju u potpunosti i vjera se mora izuciti i razumjeti u potpunosti da bi neko imao pravo o njoj govoriti. Ni ja ne shvatam hriscanstvo, judaizam jos manje. Jezive su mi crkve sa kipovima i zlato na popovima, ali iz postovanja prvo prema sebi i kucnog odgoja ne ponizavam i ne vadim ono najgore ni iz jedne religije.
Ne shvatam koga briga sta papa misli. Da li je on neki boziji glasnik na zemlji? Ako jeste odakle potice to njegovo ovlastenje, ili je da Bog sacuva vidio Boga i primio od njega naredbu da na Zemlji naredjuje kako ce se ko ponasati. Religija je privatna stvar i ako je neko grjesnik to je takodjer njegova privatna stvar, sta ce meni papa govoriti da li je uredu ono sto radim ili ne. Svasta.
Nije tocno proveo sam godine u jako puno islamskih zemalja i jako dobor znam kako su g.lu.pi i zatucani !!
Tvoj komentar upravo dokazuje nivo tvog intelekta i znanja, jer da bi mogao/la o necemu pricati a pogotovo raspravljati moras biti upucen u tematiku ko kojoj zelis da kazes nesto \"pametno\", stoga ja ti velikodusno preporucujem da malo istrazis, procitas educiras se pa tek onda da pises komentare. A i ako si nesto citao/la (mada cisto sumnjam jer kazes da si cuo/la neke pricice) to je onda sigurno neki produkt nekog ogorcenog islamofobiste!
Prvo: On nije \"sveti prorok\" nego Allahvoh Poslanik Drugo: Allahov Poslanik je rekao: \"Najbolji medju vama (ljudima) su oni koji su najbolji prema svojim zenama\" P.S. ne znam zasto uvijek kad se otkrije neka prljavstina u crkvi i medju celnicima crkve pokusavate da napravite islam kao gori od toga, da li je to ljubomora na cistocu islama ili mozda nedostatak zdravog individualnog promisljanja????
KAKO VIDI MUVAMED ZENE [Muhamed je rekao]: O žene, trebale biste davati milostinju i stalno tražiti oprost, jer sam vas među stanovnicima Pakla vidio u gomilama. Mudra gospođa među njima je rekla: Zašto je to tako, Glasniče Alahov, da je naš rod u gomilama u Paklu? Na ovo je Sveti Prorok primjetio: Vi previše psujete i nezahvalne ste svojim muževima. Ni jednog nisam vidio da mu nedostaje zdrav razum i da ne uspjeva u vjeri, nego (u isto vrijeme) se zaogrću mudrošću mudrih, osim vas. Na ovo je žena primjetila: Što to nije u redu sa našim zdravim razumom i vjerom? On (Sveti Prorok) je primjetio: Vaš nedostatak zdravog razuma (može se lako vidjeti iz činjenice) da je svjedočenje dvije žene jednako svjedočenju jednog muškarca, to je dokaz nedostatka zdravog razuma
Ljudi su poglavari ženama, zato što ih je odlikovao Allah jedne nad drugima, i što troše oni iz imetaka svojih. Zato su dobre poslušne, čuvarke nevidljivog, što čuva Allah. A one za koje se plašite nepokornosti njihove, pa posavjetujte ih, i ostavite ih u posteljama, i udarite ih. Pa ako vas poslušaju, tad ne tražite protiv njih puta. Uistinu! Allah je Uzvišeni, Veliki. Qur’an 4:34, Mohammed Pickthall Translation.