Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da bi nas kriza \"pogodila\" moramo prvo izaci iz nje, a od 89\" smo u krizi
ko je pustio gas
Stvarno kad ovi sto se nerazumiju ni u sta stanu pisat gluposti, bas te iznervira. Mi neamo plina a oni se glupiraju
sveati kako ce nas pogodit za 10, nemojte gluposti pisa. Nemamo plina i to nije nikakva kriza jel???
Financial times ne zna da su za ovo krivi Brankovic i Heco, i trgovacki lobi preprodavaca grijalica... Glupi Englezi!
Zdraavoo!!
u svedskoj nemiri zdravo
ma koja kriza to nas ne tangira previse mi svakako kasnimo za evropom, tako da ce ta kriza nas pogoditi tek za 10 godina :)
Basta.......aferim
Ova kriza pokazuje svu krizu morala u svijetu. Obicni covijek je nista, cista nula. To pokazuje svakodnevno granatiranje i masakriranje Palestinaca pred ocima cijelog svijeta. Halo... ba to su ljudi koji ginu, djeca, zene... Tako je isto i sa plinom. Mozemo se smrznuti, zalediti, balzamovati, ali to nikog ne interesira. Ocito je da covijek nije naucio biti covijek.