Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlo zla!
Genijalci ako niste skontali komnetar vas problem ....ali u sadasnjem stanju Muslimana su krivi sami Muslimani ...Zar ne vidite sta se desava u svijetu pada se na najnize grane ubi´janje klanje silovanje a ovi Glavotani sto preuzimaju ulogu bogova i koji se ponasaju kao bogovi su jedni od krivaca za takvo stanje muslimana u svijetu. Imami i svojekavi samozvani imami postali su mocnici i vlastodrsci i vedre i oblace i tumace Kur an onako kako njima odgovara . Vjerujte ocima a Ne usima. A nadrkani majmuni nacuclajte te .......
a zasto se nije prepustio bozjoj volji - pa nek' bude sta biti mora... aha aha...drazi zivot od bilo cega/koga...
Gdje će ajatolah tražiti od naroda da mu se mole za dobrobit ć*ne!? Daj ba klix odvadite malo...
Sretno ti Ajatollaše!
Znaš li šta znači AyatuLlah ? Ayet ... Allah ... Allahov Ajet ... Allahov dokaz... Jel misliš da je u redu na ovaj način se igrati sa Allah-ovim swta imenom ? Pripisivati ga nekome kao dokaz njegovog postojanja?
A zašto Hamenei, kao čovjek, ne bi mogao biti dokaz božjeg postojanaja?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)