Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj boeing radi sve da airbus prikaze u losem svijetlu. hoces da kazes da boeingovi radnici idu okolo po svijetu i podmecu diverzije airbusu?. koliko ti je vremena bilo potrebno da raskrinkas ovu zavjeru?.
Tacno. Pogotovo je A320 jedan od najsigurnijih aviona sto postoje. Cak i na vodu mogu sletiti ako je neki veci problem. Sa tehnologijom su daleko vise otisli nego Boeing. Sta se desilo sa Air france je jos nepoznato ali A330 nikad nije bio umjesan u nesrece. Ja sam potpuno siguran u Airbus, mada mislim da ni Boeing nije los. A posto je ova vijest o Aeroflotu i ne cudim se. Odrzavanje aviona u Rusiji .....nema toga
Nebih zelio da neko moju poruku shvati kao omalovazavanje zrtava AF447, ali sve ove sadasnje informacije o eaznoraznim kvarovima Airbusa postaju smjesne. Boeing se jednostvano prepao gubljenja dominacije i radi sve sto mogu da Airbus prikazu u losem svjetlu.