Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pio, Hvala ti ziv nam bio.:)
Ti si jedna obicna budala,ponosi se sa tim
Robinje koje rade po avionu i još ih izublehašiš da se smiješe jer je to njihov dan, hahahahahaha
Uveličajte ovaj dan jednim padom
SVIM ZENAMA, GOSPODJAMA, DJEVOJKAMA ZELIM SRETAN PRAZNIK I DA SE IZBORE ZA SVOJE RAVNOPRAVNO MJESTO U DRUSTVU KOJE IM PRIPADA KAO PRIPADNICAMA LJUDSKOG RODA!!
eto po zadnjim informacijama bit ce pokrivene... u zezno sam se, ovo je vijest iz francuske a ne iz saudije ili bh. je li se slavi medjunarodni dan zena u drustvima i drzavama gdje muskarci drže svoje žene kao robove, pokrivajući ih i ne dajuci im cak ni pravo da se obrazuju ili da voze automobile. kako je sarajevo pocelo cudi me da ste i objavili ovakvu vijest. cuj zene piloti!! boze sacuvaj...
Ma ja, nek rade na svoj praznik....
kakav bi to bio strasan gangbang