Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami, cesto puta nije bila "inovacija".Ameri to znaju vrlo dobro tako da moj mohamede_pusti suplju!A premijer drzave koja je tak nedavno dozvolila izgradnju prve crkve u Turskoj nakon 90 godina da prica o toleranciji!Zemljo otvori se!
U Turskoj bi imao dosta potencijala da uspije. Čujem da se planiraju preseliti u tu slobodnu zemlju.
Ma nema više rasizma i nacinalizma,, problem su daltonisti...
Ne kaže se džaba - ko zna zašto je to dobro. Da nije bilo njegovog hapšenja zbog navodne bombe, vjerovatno dečko nikad ne bi imao priliku da svoj izum prikaže u Bijeloj kući, Google Science Fair, Institutu za tehnologiju u Massachusettsu. ;) Per aspera ad astra.
malo preseravaju sa ovim Ahmedom,ako je donijo u školu sat koji liči na bombu a učitelj nezna jel ili nije i normalno je da to vide stručnjaci,jer je musliman a muslimani vole da se odpaljuju poturaju bombe i klanje i tu nema dileme,isto kao ona dva studenta muslimana čečena koji su u Bostonu na maratonu postvili bombu i napravili užas.mada su ih amerikanci dali sve uslove za školovanje sobzirom da dolaze iz siromašne zemlje.jel muslim kontroluj to,nikada neznaš šta mu se vrti u glavi,pogotovu azijat i afro mulimani
Iza ove price ima mnogo toga sto nismo culi..prvo..uopste nije on napravio sat..nego je raskopao kupovni i stavio ga u aktovku..donjeo ga je dan poslje 11 septembra..sat je zazvonio na casu..iako se ukljucuje u uticnicu da bi radio.. Znaci da ga je usteko namjerno .. Moje misljenje je da je on oo napravio iz zajebancije..ali onda..kako su se stvari okrenule..ispao je zrtva..i dobro mu doslo..
Realno onaj "sat" na prvi pogled najvise lici na bombu, razumijem reakciju uciteljice.
I ti bi zbog toga stavila djetetu lisice na ruke?
Oprosti molim te, trebali su mu glavu odrubit po šerijatu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ašhmed, the dead terrorist.
i meni se čini. jeff dunham.