Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi od Sirije, vise se ne zna ko koga bije...Pa nije ni cudo sto jadni Sirijci bjeze. Sirija je odavno bila trn u oku amerima zbog Izraela, SA i eto zakuhase. A tako bogata zemlja, obrazovani ljudi.. valjda se zaustavi to krvoprolice..
Rahmet mu dusa i da stigne i ostale
Sta ce Iranci u Siriji ako se "samo brane"? Assad ima toliku podrsku svoga naroda da moraju Iranci, Rusi, i Hezbollah ratovati za njega? Nesto nije ok sa tom slikom. Ocito je da alavitska sekta iz koje Assad dolazi nema vise budala koji su spremni poginuti za Assad porodicu koja bi da vlada do sudnjeg dana.
A sta cemo za ove "umjerene" za koje ratuju borci iz preko 80 zemalja uz podrsku Amerike, Turske, Izraela, Jordana, Saudijske Arabije i Katara?
Kladionicar: Korisno ime ti sve govori, ostani u kladionici i pusti neka neko drugi o politici.. @Rikioh: Ja sam za soluciju da svi stranci odj*bu iz Sirije i nekad puste da Sirijski narod sam rijesi pitanje svoje buducnosti. Ameri i Rusi ocito gledaju samo sebe. Boli njih cuna za Siriju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi slatkisa,ruzniji cak od seljackih kadrova SDA
mogu misliti kakav si ti... jer inace samo bogalji i grobovi drugima govore da su ruzni
Crveni_čmar
PRIKAŽI ODGOVORE (5)