Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad zaboraviš juliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Izrael će nakon jula sljedeće godine vjerovatno napasti iranska nuklearna postrojenja.. http://www.24sata.info/vijesti/svijet/40737-Rat-pred-vratima-Izrael-salje-100-aviona-Iran-preko-Saudijske-Arabije.html
http://www.24sata.info/vijesti/svijet/40737-Rat-pred-vratima-Izrael-salje-100-aviona-Iran-preko-Saudijske-Arabije.html
uh,j.e.ba.če vam Izrael sve živo i mrtvo,muslimajmuni bolešnjački
kralju, ne daj se. ako amerika i izrael, prije svega, mogu da imaju atomske bombe, imajte i vi !
WELCOME ISRAEL ..
@englez.. Sinko nisi ti englez..Ti se samo pravis englez, a ustvari si obicna S.L.I.N.A.V.A. B.A.L.I.J.E.T.I.N.A ..Kad kazem B.A.L.I.J.E.T.I.N.A ne mislim na dobre i postene muslimane da ih vrijedjam nego samo na ovakvu DJ.U.B.R.A.D kakva si ti... Previse se kofrcisna ovom usr..anom portalu, a to moze i te kako biti skupo u danjasnjem vaktu i na danasnjem dunjaluku... Sve se placa... Ovaj portal je smisljen \'DA SKUPLJA INFORMACIJE\"...
ne kaki srbendo, ovaj vjerski fundamentalist je naj slicniji srbima, samo oni i srbi povlace politicke poteze u ime vjere.
Ljuti me ova nepravda. Uvjeren sam da Iran nema loših namjera s nuklearnim programom a ova džubrad im samo otežava ono na što bi svi trebali imati pravo - na energiju. Koliko puta su inspektori IAEA bili u njihovim pogonima i šta su našli? Kad bi bar htjeli napraviti tu atomsku... Niko se sad ne zeza sa Sjevernom Korejom jer znaju šta bi se moglo dogoditi. Isto i sa Indijom i Pakistanom.