Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka mu je zlatna.
Kako je Ciro Blazevic izjavio da bi Iran trebao imati ..atomsku bombu.. kad i on ima onda ga ne smije niko napasti,sto Kinu ne napadne g.o.v.n.o americko ,ovako je izjavio Ciro...!
I sta je tu Ahme rekao sto bi sokiralo bilo koga normalnoga? Sve sto je covjek rekao misljenje je i svakog normalnog covjeka. Pokazite recenicu kojom je negirao holokaust. Ja sam pogledao cijeli intervju, covjek to nije rekao. Stav o homoseksualizmu je stav i svakog covjeka koji nije derpe, a vi na klixu, garant jeste svi coporativno deripe.
Kakav idiotski zaključak ovog tzv.novinara!? Čovjek je samo rekao da ne želi da osuđuje bilo kakve historijske događaje,neka to rade istraživači.
Pa ako je takozvano prvao izrazavanja isto tako vazece i za Muslimane, onda ima i on pravo da negira ili da odobrava ono za sta misli da je tako. Kad kazete neso protiv zidova onda ste antisemitist. Kad kazete nesto protiv krscana onda ste fundamentalist. Ali, kad krscani i zidovi vrujedaju Islam i poslanika Muhameda, onda je to sloboda misljenja. To je doktrina zapada prema Islamu i Muslimana u cjelini.
Ako se ne slazes sa zapadom ili si ch.etnik ili vehabija ... nema trece.
komentari na Klixu se pišu od strane 10-15 vehabija koji su tu non stop.
Kako mu izvrcu izjave ... nevjerovatno ... nije negirao Holocoust nego rekao da je stvar istoricara da se time bave. Nije pozivao na unistenje Izraela nego na unistenje cionisitckog rezima u Izraelu ...ali nisma nista ni ocekivao od zapadnih medija bolje ... valja odobrovoljiti javnost za napad. Pridobili su sve homoseksulace vec
nista covjek slagao nije.... sve ziva istina izuzev holokausta donekle ali kad moze dodik sto nebi mogao i on...
I Do-dick negira genocid, etničko čišćenje, silovanje, paljenje.... u Srebrenici pa nikom ništa
nije negirao, ne volim ja njega niti me zanima, al stvarno rekoa je da to nije pitanje za njega nego za istoricare, a za pederluk je rekao kao i svaki vjernik. ako bude rata bice radi medija i nista vise, da zarade pojedini kerovi i da narod pokrepa.
Ahmonedzo i Dodo u borbi protiv konvncionalne povijesti; samo razlika je sto je Holocaust bio globalni fenomen; eksterminacija Zidova na svim teritorijama gdje je nacisticka cizma krocila; od Amsterdama do Staljingrada od Kopenhagena do Sofije, preko zagreba, sarajeva, beograda... u srebrenici je zlocin/genocid izvrsen na jednom mikroprostoru. za razliku od zidova koji su u 90% slucajeva bili civilne zrtve nasilja gdje su eksterminirani zene i djeca isto koliko i muskarci, u srebrenici je 90% zrtava bilo odraslo, vojno sposobno musko stanovniso i vecina je aktivno ucestvovala u borbama. nema opravdanja, zlocin je bio monstruozan, i to mora biti osudjeno i zauvjek zapamceno, ali samo da se zna da se Srebrenica ne moze nikad poistovjetit sa Holocaustom.
Ko je to izjavio, Ahmet ili Nedžad. Ili su obojica?
Frljavi idiot
To Ahmo legendo !!!
ja više puta, ovaj će biti sretan ako završi samo sa drškom od metle na onom mjestu koje gayevi najviše vole
Ima pravo reci da mu smetaju homoseksualci, kao sto ima pravo reci da mu smetaju crnci, ali nema pravo to nametati svima i krsiti ljudska prava.