Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo, valjda je i idiotu jasno tko je stajao iza prosvjeda u kijevu, pa onda i ostalih događaja u ukrajini i tko je protjerao legitimnog ukrajinskog predsjednika. A taktika amerikanaca je odavno jasna,idu od zemlje do zemlje da izazovu gradjanski rat,prodaju oruzje a poslije pobjednik placa dugove jedan vijek i proda im za male pare sve svoje resurse.
nemoj tako, dobice nervni slom ovi sto porede cetnike sa rusima zamisli jos im prosiris pogled pa pocnu racionalno razmisljati
Ameriku svaki rat kosta para i para, rasipanje novca bezveze, potrosili su 4 trijilarde dolara na ratove zadnjih godina
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo ne potpisujte dejtonski nesporazum i sve ce biti dobro
tamo gdje ameri ne pomazu nema potrebe da se ista potpisuje :)
zahvaljujuci amerima i srbi su osjetili kako je to kad te neko bombarduje
Vijest bi bila da negdje pocnu sukobi i rat, a da tamo nema americkih agenata. Svako ko ima vise od gram mozga, zna ko je zapoceo ovo sto se desava u Ukrajini.
Ne zabusavam. Pratim sta se zbiva koliko mogu. U Evropi sam, u nasim krajevima pa ne stizem da se posvetim kliksu kao obicno. Previse je lijepo vrijeme i previse sam se pozelio nasih ljudi, da sad cucim na kompjuteru pola dana. Kad uhvatim malo vremena pogledam sta pisete. Vidim da Gaga uci, ti me sve vise odusevljavas. Pogledam N_Quit, cellemsa i ostalo fino drustvo. Pratim vas iz prikrajka. Veliki pozdrav za vas dvije sa Vozdovca, BG. 3:30, vrijeme za spavanje. :-)
Hvala ti, Dunjice.
Jadan onaj narod gdje oni stavljaju mir.
de nek ti onda arapi i turci donose mir
Bolje ne donositi mir nikako nego glumiti mirotvorca a zakuhavati rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
alo balije, kao potomci fasistickih kopiladi, muslimanskih SS divizija, nemate pravo da izgovarate ime Rusija, koja je satrla fasizam, a ne nesto drugo. sibe u cosak, mamu li vam yebem balijsko fasisticku
Rusija i ne zasluzuje da je spominjemo.
BOŠNJAKINJO, GADI MI SE I POMISLITI NA TEBE.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ŠTA MISLITE KOLIKO NJIH SADA OVDJE DAJE SVOJE KOMENTARE USMJERAVAJUĆI IH PREMA SVOM CILJU, MRŽNJI?
I u BiH su bili i to i na Palama i u Sarajevu i u Širokom. Došli su par godina prije početka rata i ostali su još, a do kada će biti to niko ne zna.
NISAM ŽELI DA IDEM DALJE OD BIH, ZABORAVIO SI LJUBLJANU, NOVI SAD, PRIŠTINU, SKOPLJE, TIRANU, PODGORICU, KNIN.
Samoa jos da skontam "jel sad mi trebamo volit Ameriku ili ne"
Ovi Amari na sve strane... A gdje su god ostali jos uvijek je nemir.. Libanon.Afganistan,Libija... Neki fin narod
... fol tek skoro stigli ;)
NATO vođen Amerikom i Turskom kao svojim najjačim članicama silan je inat sjevernoatlantski. Uvijek podrška za NATO.
Pa rusija je postavila Janukovica da dovede ukrainu do propasti da je moze rus ucijenit i uzet krim kojeg ce morat vratit kad li tadli a ja mislim za jedno 5 godina kad padne na koljena ruska sila kad je zapad vrati u vrijeme jelcinja na prosjacki stap zivi bili pa vidjeli..
SVAKA CAST CIA I FBI
Agenti KGB-a su došli davno prije njih i ZAKUHALI sa fantomkama i kalašnjikovima. Šta su donijeli Ameri?
Ameri, samo sjebite Ruskog agresora!!! Kome su Rusi sta dobro donijeli??? NIKOME!!!
Nedo Bog nikome da Bude pod ruskom sapom. Gdje du god bili, sve je bijeda: Mongolija, Sjeverne Koreja, Kazahstan, Ukrajina,... Gdje god su bili Ameri, sve su industrijske i razvijene zemlje!
eto i naši partizani su pobjedili njemacke partizane...i mi bismo pobjednici 2 svj.rata a odmah iza rata...njemacki partizani imaju vece plate od nasih partizana... a i do dana danasnjeg naši partizani crkavaju od gladi i imaju mizerne penzije dok njemacki partizani koji su izgubili u ratu imaju sto puta vece penzije... pu je.bemti pa što pobjedismo u ratu! Zijah Sokolovic , Cabares-Cabarei
PRIKAŽI ODGOVORE (3)