Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno veceseras ne bih mogao zaspati da nisam cuo za ovu informaciju
veceras*
joj kakav je ebo mrtvu mamu
Dedžala.....
shooter90@ tako ti Allaha gdje si ti našao taj opis Dedđala???ko prenosi taj hadis....
Dedzal ce biti kovrdzav fute kose bit ce slijep na jedno oko i na celu ce mu pisati Kafir(nevjernik). Ovaj lik na slici jest bez oka al noje Dedzal
Zute kose*
"Opis Dedžala dao je Muhammed, s.a.v.s, tako detaljno da ga neće biti teško prepoznati. Neke njegove osobine su uočljive iz daljine, a druge se primijete kada se približi. Ako se u njega pogleda izdaleka kada prilazi, primjetit će se da je nizak, debeo, tamnoput, crvenih obraza, ogromne glave kao kod kratke zmije, krivih nogu, jako uvijene i kovrdžave kose koja kao da je naljepljena vodom i pijeskom (blatnim), pa izgleda poput grana drveta."
Na jedno oko totalno slijep, koje izgleda kao ispupceni grozd, a preko drugog ima debeli kozni kao nabor. Na celu mu pise kjafir.
Imaju svoju web-stranicu O_O
ovaj zombi , vidi mu se na licu
Pretrnuo sam kad sam njega vidio, isti Dedzal :O
Ovi što gledaju svijet u 2 d-u. su naj opasniji. A ima nos od kamile, tako da nanjuši amerikanca na 5 km.
Jebote jel ovo Dedzal :O