Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO SU TE AMERICKE VRIJEDNOSTI
treba ih dobro zapisati pa da sa wet lookom dodju djevicama ! stoka !
Fakat si de`b`il...koji ku`ra`c dolazis na ovaj portal...idi bolan u USA pa njima brisi us`rane americke gu`z`ove...je`ba`li ti svi ISAF pripadnici sve redom naj`milije. ISAF je medjunarodna te`ror`isticko-okupatorska vojna formacija koja ima za cilj da ostvari interese velikih sila, ma sta god to znacilo...ub`iti nevinog, sil`ov`ati, oteti tudje, omalovazavati i ponizavati...eto to rade ovi sa fotografija u prepoznatljivim USA uniformama.
Cuj gerilci al nisu talibani nevalja brate ni ovo ali ni oni koji kolju dok se snimaju....budale
pravi kršćanski vojnici ... osvjetlali su obraz kao templari..ovkao su i templari birvaktile činili.... ali šta drugo očekivati od sljedbenika dvije ukrštene daske ?
Ovo je ta \"civilizacija\" i demokratija i \"napredak\". Nema napretka bez slijeđenja Božanskog principa vladanja. Gdje god je Amerika ušla unijela je rat,bijedu,nazadak. Samo slijeđenje Objave će da donese napredak. Ljudski zakoni su konstruisani da sistemski porobljavaju ljude. Čitajte Kur\'an čitajte knjigu Stvoritelja Univerzuma,bez obzira da li ste srbin,hrvat,bosanac,kinez.Kur\'an je posljednja Objava za sve ljude do Sudnjeg dana.
SA OVIM MONSTRUMIMA SU NASI PONOSNI VOJNICI BOSANCI U AFGANISTANU!! IZDAJICE!!
ovo je samo jedna sitnica u njiohovoj historiji, vjerovali ili ne, ovakvo ponasanje američkih snaga ce se ponooviti za koji dan, nije to nista novo
jel ovo uvodjenje drzave u 21. vijek ako jest ja bi radije da se vratim u 15.
ovi jedno govore a drugo rade a zamisli tek kako je u bosni kad se ovakvim djelima hvale.