Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga, jadna ova djecica. :(
djevojčica je slatko ko med
Duse moje drage, kad ih vidim u ovakvoj situaciji dusa me moja zaboli. :( Osjeca se covjek tako nemocno, pomogao bi a ne znas kako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dragi Bože...žalosti moja...da čovjek može nekako pomoći... Da pokrenemo humanitarnu akciju ovi naši bi nas samo pokrali...užas!!!
Pa vidite gdje su živjeli, mislim, kakvi su to ćumezi.......zao mi ih je.....pogotovo ove djece.........
Samo Allah đ. s. zna sta je najbolje
rečenica glupa da ne može biti gluplja. ako je to tako da allah zna štp je najbolje što je onda dozvolio da nevini ljudi budu ubijeni u srebrenici ili u jasenovcu. što je tu dobro.
Allahu Akbar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nakon svih nedaca ratova okupacija boze dragi i ovo da ih strefi.
al najzesce je sto kao ono bezze neka vijest...u afganistanu poginulo 2100 ljudi,normala...aaa da se nedaj boze desilo u americi da izgine 2000 ljudi,cijela planeta bi bila zavijena u crno.
Jojj pa kad kaže neko fali mu ovo fali mu ono, hoce dobar auto, dobar mobitel, sad bi sebi šamar opalio, kako je čovjek proklet i nezadovoljan. Allahu dragi daj nam pameti, sabura i skromnosti, i sačuvaj nas od ljenosti. Amin.
Koja ce jos nesreca da vas pogodi!!!!
Uvijek bijeda nastrada nazalost....