Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treaju nam vijesti poput ove...nisu to stotine- nego HILJADE
Zivko Josilo \'Mora kada si bio mali da je tebe tvoj tata sexualno zlostavljao i zatvarao u spajz za kiseli kupus pa ti se mama preudala za engleza a tebe ostavila sa tatom.
hoće li i ovih stotinu nositi na Arlington pošto se bore za američke interese ili će ih negdje kopati u Engleskoj ??
ako Bog da
Ajd tih nekoliko stotina sto ostane , nek se u sanducima vrate ako Bog da.
Video: Zawia revolucionara u Wershafna Prednji . http://feb17.info/media/video-zawia-revolutionaries-at-wershafna-front/ http://www.facebook.com/zawia17feb Clashes with the remnants of al-Gaddafi in the Libyan plain Ajafarh http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pYoRwTxUqtg Bloody clashes west of Tripoli ... Cape calls for Libyans and not to expect «miracles» Sunday, November 13, 2011- http://international.daralhayat.com/internationalarticle/328200 http://www.alarab.co.uk/index.asp?fname=%5C2011%5C11%5C11-13%5C962.htm&dismode=x&ts=13-11-2011+6%3A53%3A13
Pripremite i stotine crnih vreca...