Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznajuci avganistance kao perjanicu ummeta u nepokornosti tudjinu, ovi su se potomci kauboja namjerili na narod od kojeg ce nauciti mnogo vise o vjeri sa sedmog neba.
MVJ
Ovo je znak da nova krstaska vojna kampanja polako pocinje dobijati svoje pravo ime. Sarenilo omota i reklama loseg proizvoda ponekad znaju napraviti dobru prodaju ali svaka podvala ce dozivjeti krah.
Ovaj Guardian stvarno budi nadu da na Zapadu ima jos inteligencije povezane sa stvarnoscu.
Bio bi bar malo pametniji da se jos nisi probudio KOECIDENCIJO
A MI SMO POSTALI AFGANISTAN KOJA KOECIDENCIJA !!
\"Vijetnam je počeo plemenitom Kennedyjevom intervencijom koja je bila odgovor na komunističku prijetnju i pokušaj da se omogući razvoj demokratije u svijetu.\" Koji ste vi IDIOTI. U Vijetnamu su amerikanci zamjenili francuze kao OKUPATORI. I to nema nikakve veze sa komunizmom ili antikomunizmom. Ogromna vecina vjetnamaca se borila kako protiv kolonijalne Francuske tako i protiv OKUPATORA \"demokratske\" USA. Samo sacica katolickih vijetnamaca i kvislinga je podrzavala tzv. Juzni Vijetnam. U kojem nikada nije sproveden referendum ili izbori mada su se francuzi potpisom na mirovnom ugovoru OBAVEZALI na takvo sto. U slucaju Vijetnama se radi skoro iskljucivo o kolonijalistickim rasistima na jednoj strani (Francuska i USA) i ANTIKOLONIJALISTICKOJ borbi skoro SVIH vijetnamaca protiv kolonijalizma. Ovo sto vi pisete TREBA da potvrdi kako su amerikanci \"imali dobre namjere\" u Vijetnamu, a to jeste jedna stara KOLONIJALNA podvala.