Ubijeni dok su sakupljali drva
143
Afganistan: NATO ubio osam žena i djevojčica
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je.b.em li vam ma.jku al neka docice i istocnjacima 5 minuta
Rijetko je ijedan narod N.A.J.E.B.O ko ovi Afganistanci ni krivi ni duzni.
Da naši preci nisu prihvatili islam, sada bi se i mi kao naše komšije radovali ovakvim događajima.
Nabijem ti mamu, seku i zenu u šupcinu!!
KO CE ZA OVO PLATITI?!?!?!? DABOGDA NEIMALI JESTI!!
Rokaj kozoje.be. Cistite planet zemlju od olosa.
@Talib Talibe, jarancino, ja uopce ne sumnjam da bi ti krenuo u dziha jucer, a ne sutra, ali ovi tvoji lajavci bosnjacki hvale Dzihad a drze se cafirskog Zapad pa su najhrabriji iz daleke Svedske ! a sto se sablje tice, imam i ja nekakvu cakiju, malo zahrdjalu od nekoristenja ali jos bi se mogla upotrijebiti, pa zaguzva li se opet, ponovo cemo se gledati preko nisana a ti mi se pripremi bolje nego prosli put jer ovaj put ti vise nece pomoci ono legendarno \"Heljp Baznija , heljp dzenojsjd!\" pa da se problem islama u bosni jednom zanavijek rijesi ;-) ziv ti meni bio i dobro se pripremi a bome, i ja cu !
ako ces ocjenjivat religiju (bilo koju ) kroz ljude , onda tesko da ces ijednu miroljubivu i ispravnu nac ;)
@talibe ponovi laž nekoliko puta, tj. zikri, možda postane istina. nema mjeasta gdje muslimani insu bjeda, osim ako šta ne zavrnu...uglavnom žele da emigriraju na zapad jer ih s.je.bavaju braća muslimani, sve u ime alllaha i poslanika...hahahah, bili vas briga sad je on udženetu sa 70 golih djevica... ipak valja odbranit sumanutog muhija
@Antifon.Crkni pašče nevjerničko.Bićete roblje vi i vaše žene!
Vidi svijete ko je terorista!Ko je ubica i ko je zulumćar! Islam je Istina a Istina se nezaustavlja ni nuklearnim oružjem! Ampak za tebe čika TALIB ima sablju,vodonošo smrdljiva kukavička!
\'to je nama naša borba dala\', zahvaljujući ludom M.u.h.a.m.e.d.u i đavolu kojem se klanjao, tj. A.ll.ahu danas sljedbenici mu samo gube...ahhahahah
nece nikada jer ne postoji.
Znamo da bi vi cionističko glodari rado to vidjeli, zato i radite takve stvari snimate filmove, dižete hotele, rušite zgrade putničkim avionima, samo da bi isprovocirali ratove, pri tome vam je najmanje bitno što nedužni stradaju. Sigurno skačeš od radosti kao i oni mosadovi agenti kad su ugledali zgrade wtc kako dime.
Amerikanci = stoka
@ Senturk U ratu su se drva cijepala u lokalnom parku. A snajpera u Afganistanu nema kao kod nas 95. Cak je i sigurnije po danu traziti drva jer je lakse prepoznati osobe. Osim toga Americka vojska ima night vision googles i ostale zezancije tako da to ni ne cini neku razliku.
@filmadžija filmadžija sine ne prosipaj se od jutros po portalu jer su svi saznali za moj filmić koji je dostigao nevjerovatnu gledanost! Filmadžijina mam.ica u akciji sa mu.sli.ma.nima re.dalj.ka do bol.a