Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je to krenulo po Cesima.Tamame ih Ajkule po Egiptu,te Talibani po Afganistanu.
U Afganistan po drogu.To je americki biznis,a ima i plemenitog kamenja.Tesko onom koga ameri brane,pa oni su unistili pola zemaljske kugle..
kad se pojavi lik,istinski patriota kao sto je bio Hitler, spreman da zrtvuje svoj zivot i kad pozove Bosance u odlucujucu bitku za domovinu,ukljucujuci i dijasporu,onda cete imati moj glas.Bez oruzane bitke i konacne pobjede nad ustasama i chetnicima nema buducnosti!Sve ostalo je suplja predizborna prica
zašto dopuštaju da im priđu ti muslimanski kozojebi.
@ifc Savjetujem ti da obuced uniformu pa put pod noge u Afganistan. Pokaži kako se ratuje, i ponekad se javi ako stigneš
@ifc Zasto zenski dio svoje familije nazivas kozama??
Jadni Česi. Izginuše za tuđe interese.
@sheeef Ko ih hebe, niko ih nije natjerao da odu tamo. Ceska ima iskljucivo profesionalnu vojsku, a svaki vojnik je dobrovoljac.
😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠