Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idiot je porijeklom iz crne gore plav-gusinje.. doslo iz je hiljadama iz crne gore u USA kao izbjeglice, na racun bosne ... tako SA team, prvo dobro potvrdite info, pa objavite na net.. zivim u nyc od 89 god, pa znam kako stvari stoje..
Evo idola ovih bijelih talibana i vehabija. Samo mali kratko ti potraja karijera.
POZIV SVIM SRBIMA I HRVATIMA KOJI ZIVE U AMERICI DA SE UJEDINE U ZAJEDNICKOJ BORBI PROTIV TERORIZMA POMOGNU AMERICI KOJA IH JE PRIMILA KADA IM JE BILO NAJTEZE, I DA SVE INFORMACIJE DO KOJIH DODJU O TERORISTICKIM AKTIVNOSTIMA BALKANSKIH MUSLIMANA U AMERICI ILI BIH, ILI BILO GDJE U SVIJETU PRIJAVE CIA I FBI ORGANIZACIJAMA PUTEM e-MAILOVA KOJE MOZETE NACI NA WEB STRANICAMA OVIH ORGANIZACIJA ILI DA OVE AKTIVNOSTI PRIJAVE LOKALNIM POLICIJSKIM STANICAMA. AMERIKA JE POMOGLA VAMA-POMOZITE VI AMERICI JER JE TO VASA NOVA DOMOVINA.. ISTI POZIV ZA HRVATE I SRBE U EVROPSKIM ZEMLJAMA.
Vladika vranjski Pahomije, protiv koga je vođen sudski postupak zbog zlostavljanja maloletnika, organizator je pozorišnog festivala za decu sa posebnim potrebama „Naša deca širom Srbije“! Dva od četiri dečaka koji su bili žrtve zlostavljanja od strane vladike Pahomija, kako nam je rekao njihov advokat Aleksandar Stojković, u Grčkoj su nedavno uspeli da završe bogosloviju, jedan je otišao iz crkve i okrenuo se privatnom biznisu, dok se četvrti bori sa teškim psihičkim problemima koji su posledica zlostavljanja.
SAMO ROKAJ SMRDLJIVU BALIJSKU TERORISTICKU GAMAD, ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog POSRANIKA MUHA-MED PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU!
@prolaznik TI samo mozeš biti traktorista.a da si srbin osjeti se po smr-adu.
ja sam hr. traktorista privremeno nastanjen u bih.
Mara Gojšina iz Užica u Srbiji, koja je sredinom septembra 2009. godine ubila svoga 42-godišnjeg supruga, svjesno je isjekla tijelo svoga muža na komadiće, utvrđeno je istragom. 40-godišnja žena se tako tereti za ubistvo na težak i podmukao način, pišu Večernje novosti. Ona je, prema vlastitom priznanju, 16. septembra u selu Crvica nakon svađe sa suprugom, potegnula nož i dva puta ga ubola u trbuh. Zatim je tijelo odvukla u pomoćnu prostoriju i nožem ga sasjekla na komadiće. Djeca su za to vrijeme bila u susjednoj sobi. Dijelove tijela zatim je ubacila u prtljažnik automobila na čijem su zadnjem sjedištu bila djeca. Odvezla se van sela, izbacila tijelo iz automobila, polila ga benzinom i zapalila kako bi prikrila zločin.
muslimani su najveći teroristi i ubice na planeti
ako je i jedan terorizam plavi to je onda zapadni,terorisu oni zemaljsku kuglu u svakom cosku i istrijebise sve gdje stignu al hajd nije nikom do zore trajala pa nece ni zapadnom terorizmu,im uvjek jace sili mnogobojni narodi u istoriji su osjetili...sve je uvijek pitanje vremena... .
srbi su sigurno najveci barbari i teroristi na svjetu,oni znaju najbolje sjec glave...
sto li onaj clanak o dodiku i referandumu nemoze da se komentira,senzura i srpska diktarura?
al u zapadnim medijama ga s pomisnju i smatraju bosancem,mora da srpski loby radi punom parom,treba osudit govno jedno i cjelu njegovu familiju kad su znali da je iso u pakistan.
nema nikakvi prijetnji od terorizma u BiH, lijepo se kaze da je americki drzavljanin, a sto je naseg porijekla to nije bitno
kako lazu ovi amerikanci, a svi znamo da se bosnjaci zalazu za multinacionalno drustvo, suzivot....