Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem tu furku da se raznesu! Pa da sam ja taj nenormalni terorist koji hoce da raznese normalan svijet ne bih i sebe raznijela nego bih ostavila torbu s eksplozivom nek sama eksplodira nakon nekog vremena. I sto su svi uvijek s muslimanskim imenima, glupani?! Samo doprinose tome da Islam postaje omrazeniji u svijetu sve vise i vise, nista dobra ne cine. A da su jednom procitali tu Svetu knjigu vidjeli bi da se ubistvo jednog covjeka racuna kao da si pobio cijeli svijet! Ma fuj!!!
Upravo. Zasto su glupani? Zato sto su sami sebi dozvolili to, upravo kao sto pises. I tu se svakako slazem s tobom. Dodala bih jos i to da su americki mediji (kroz Hollywood-filmove i slicno) svakako uticali na svijest (citaj poglupljivanje) siroke mase (globalno). Nekada su demoni bili Rusi, nisi mogao pronaci postenog i pametnog Rusa da ga svijecom trazis a danas su to Arapi. Sve to ne znaci da su Rusi ili Arapi dobri nego da je covjek najveci predator i monstrum.
@All Apologies Imena su im Arapska, ne nuzno muslimanska. Saleh moze biti i Arapski krscanin, pa cak i Arapski Jevrej.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Buraz mu se prepo' da ga ne protjeraju u zemlju porijekla,sve moze i saradnja samo ne vracajte me nazad
nek se zali sudu u hagu, mozda mu presude da je legalno da brani "svoj" narod i huška druge na sve što je drugačije...
OVAJ ZABORAVIO DA JE NA AREODROMIMA ZABRANJENO PUŠENJE PA NIJE MOGAO NAKALEMIT JOŠ JEDAN DŽOINT DA SE DOBRO NA GUDRIRA.
Uvijek je bio eksplozivan ali taj dan ne znam sta mu se desilo
Sad ga zavezati za drvo, uzeti zolju i raznijeti ga. I onda mu reći Allahu egber.
Japanska jabuko bolje bi ti stajao nadimak kinekska smokva
@eliostelio KO te otelio?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pick...pick..,nisi imao muda a nas Bajro neki dan shehidio u Iraku,pedeseti po reduuuuu.
@fantom slobode Moj kujac bi se ti "fantomom slobode" zvao,da nas Bajro,Mirso,Keno....nisu svoje mlade i neduzne zivote ugradili za slobode Mossula i Palmire.LaHko je tebi sad piskarat.
@veljko Mozes se ti smijati tom 'h' ali je prije to bilo uobicajno koristiti. Kao i kod Slovenskog. Znam za jednu Bozicnu pjesmu u kojoj se spominje Bog 'malahan' (malan/malen). Zbog utjecaja Vlaskog se izbacilo iz uporabe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Doslo vrijeme da moras reci degenu: bas si dobar
ja debila hahahahah frajer na tvu prica nakon sto se htio raznijeti hahahaa
@muchwowsuchsex Ovo mu je brat
Smijurija i ovo postala...
Manje-vise. Mene trenutno vise plasi Sjeverna Koreja nego ovi delikventi. Sa teroristima je problem sto Evropa/Zapad ne zeli da rijesi to, a moze. Sa SK je to malo teze.
@lik5 Bujrum liče na kafu,ako si blizu Ze da ti objasnim,gledam na Kamberovice,lijepo vrijeme,puno zena,zazelenilo sve. :D A mozda ti i nadjemo kakvu jer previse si napet. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (49)