Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo se Dzihadom stize do pobjede i ponosa ! a to sa zamrzavanjem i odmrzavanjem mi i nije bas jasno ?
dok palestina ima "prijatelje" kao sto je saudijska arabija katar kuvajt i jos koja arapska drzava nikad vi rahat necete biti...
aBd biće pravde! Preko stoljeća dug je put do slobode palestingskog naroda ali taj put niko i ništa ne može prekinuti, ako ne danas biće sutra ako ne sutra biće za 5 godina ali cionisti neće uništiti palestinsku kulturu i postojanje. Svako zlo samo pojačava želju za opstankom i slobodom.
Više od 700,000 Židova je od 1948-1972 protjerano iz Arapskih zemalja u Izrael. Njihova imovina je zaplijenjena a građanska prava tih zemalja su im oduzeta. Njihovi potomci danas čine preko 40% Židova u Izraelu. Imaju li oni pravo povratka u svoje domove i društvenu ravnopravnost u zemljama iz kojih su protjerani ili bi to trebalo vrijediti samo za Palestinske arape?
Kakav glupson! '' SELF HATING JEW '' - to je odogovor na tvoju lakrdiju od komentara.
Reufe šta bi Dr. Arsla rek'o na ovo? :D Ili je još nahlađen :D