Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neznaju ni oni sta hoce hamas ili fatah
Obzirom da je njegov mandat istekao davne 2009. godine, da nije pomogao vlastitoj državi TREBAO JE DAVNO ODSTUPITI!!! Svima je jasno ko se bori protiv Hamasa, i ko je na strani Izraela: Evropska Unija, Kanada, Izrael, Japan i SAD; ove države su porglasile Hamas terorističkom org. Suprotno od toga: IRAN, RUSIJA, NORVEŠKA. ŠVICARSKA, BRAZIL, TURSKA, KINA I KATAR, ne smatraju Hamas teorističkom organizacijom. Hamas je prvenstveno osnovan kako bi se oslobodila Palestina od izraelske okupacije, a kasnije su se borili primarno za prava protjeranih Palestinaca. Puna podrška Khaledu Mashalu.
In an interview with CBS This Morning in 27 July 2014, Mashal stated: "We are not fanatics. We are not fundamentalists. We are not actually fighting the Jews because they are Jews per se. We do not fight any other races. We fight the occupiers."