Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo se ti nadaj zavrnite rukave vi arapi pa radite,proizvodite i malo se umorite od rada a ne samo lezati i piti čajeve. i moliti da vam nesto padne sa neba.nikom nije pa neće ni vama.
jarane ti uradi svoju obavezu pred VJEĆEM NESIGURNOSTI pa nek istorija pise svoje. A za par godina vrijeme će pokazati svoje. isplivaće na površinu svi koji su kovali planove o unistenju jednog naroda. a sute pred to isto VIJEĆE NESIGURNOSTI će se morati obratiti narodi koji su glasali protiv palestine. al sto će sutra biti kasno za sve narode svijeta.
Nadam se da ce im proci ali cisto sumnjam. Kad bude glasovanje u velikoj skupstini dobit ce oni 2/3 glasova sigurno ali stavit ce smrdljivi ameri veto 100%, mogu Rusi lobirat za Palestince koliko god hoce. A nasima ce opet neko reci kako moraju glasat u security councilu isto kao sto je bilo kod rezolucije za Libiju. FREE PALESTINE!
Ameri su inace ti koji vode \"pregovore za mir\" izmedju Okupatora i Okupiranog, dok koriste VETO kad god Okupirani trazi svoja prava po svjetskom zakonu. Mir Palestinci moraju prihvatit odricuci se svojih legalnih prava, za dobrobit Cionisticke ideologije, u suprotnom su teroristi. Jedino pitanje je koliko ce clanova vIjeca sigurnosti biti spremni da glasaju protiv volje svjetske sile. Treba nam 9 glasova za, da bi US morali koristiti VETO i dokazali jos jednom svoju ulogu u stvaranju \"mira\"
Da veto!
Mamu im Americku!!!!!!!!!!!!!!! Cuj Veto!!!